Miki, ex K-pital, are preocupări noi. ”Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână”

28.06.2022, 15:44
Miki, ex K-pital, are preocupări noi. ”Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână”
Miki, ex K-pital, are preocupări noi. ”Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână”

Cântăreața Miki, cunoscută publicului larg din perioada când cânta alături de trupa K-pital, are activități noi. Despre ce a decis să facă în plan profesional a dat arrtista detalii într-un inteviu. ”Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână”, a declarat Miki, în vârstă de 49 de ani.

Miki, pe numele său real Mihaela Marinache, a făcut senzație pe piața muzicală din România pe vremea când cânta în trupa K-pital. O vreme, vedeta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la muzică. Proiectul K-pital i-a adus cele mai frumoase amintiri artitei, dar trupa, care a scos în total cinci albume, a avut o viaţă scurtă, destrămându-se în 2004.

În plan personal, Miki de la K-pital s-a cununat civil după 18 ani de relație. Evenimentul a avut loc în Crevedia în data de 11 iunie 2021. Miki are o relație de foarte mulți ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei. Ecenimentul a fost unul restrâns, la care au participat foarte puține persoane.

Miki, ex K-pital, are preocupări noi.  ”M-am apucat și de dansuri popular, cu Nea Mărin”

Artista are preocupări noi. Aceasta a explicat, pentru click.ro, că a început să practice dansuri populare cu celebrul coregraf Nea Mărin.

„Avem evenimente de luni până duminică, nu mai stăm deloc pe acasă, ceea ce mă bucură. Pe plan muzical, de anul trecut cânt și folcor autentic și îmi place foarte mult. Cânt cu un taraf, adică mai am o variantă de spectacol. Sunt foarte mulțumită, pentru că sunt foarte ocupată. Am mai multe variante acum și îi întreb pe oameni ce doresc să le cânt. Clientul alege! Oricum îmi place foarte mult ceea ce fac.

M-am apucat și de dansuri popular, cu Nea Mărin. Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână. Inițial mergeam doar o dată pe săptămână, dar nu învățăm pașii, așa că am început să fac mai des. Dacă tot am început să ccânt şi folclor, am zis să fiu completă, să învăț să și dansez pe muzică populară. Cele mai grele sunt dansurile moldovenești. Sunt foarte rapide și au foarte mulți pași și țopăială multă. Sunt foarte obositoare, e nevoie să mai repet și acasă”, a explicat vedeta.

 

citește și...