Miki de la K-pital s-a cununat civil. Cum a arătat vedeta la eveniment

11.06.2021, 12:47
Miki de la K-pital s-a cununat civil. Cum a arătat vedeta la eveniment
Miki de la K-pital s-a cununat civil. Cum a arătat vedeta la eveniment

Miki de la K-pital s-a cununat civil după 18 ani de relație. Vedeta a dat publicității imagini de la eveniment.

Miki are o relație de foarte mulți ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei. Artista s-a cununart civil cu acesta, după cum a anunțat pe pagina sa de pe o rețea de socializare, unede a dat publicității și câteva fotografii de la eveniment. ”Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins sa spuna DA!”, a scris Miki în mediul online. la cununia civilă, Miki a purtat o rochiță vaporoasă, de culoare roz. partenerul ei a ales un costum de culoare maro-muștar, asortat cu o cravată cu buline.

Miki a oferit detalii despre cununia civilă pentru click.ro. “Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a spus Miki. ”Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă pentru că nu o rochie te face fericită!”, a adăugat ea.

Motivul pentru care Miki de la K-pital s-a retras din lumina reflectoarelor.   ”Probabil mi s-a întâmplat ceva”

 

Miki, pe numele său real Mihaela Marinache, a făcut senzație pe piața muzicală din România pe vremea când cânta în trupa K-pital. De ceva vreme, vedeta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la muzică. Proiectul K-pital i-a adus cele mai frumoase amintiri artitei, dar trupa, care a scos în total cinci albume, a avut o viaţă scurtă, destrămându-se în 2004. Miki de la K-pital a fost invitată recent la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre decizia sa de a nu mai fi la fel de prezentă ca înainte în lumina reflectoarelor.

”Un pic nu m-am mai regăsit, am luat pauză de la tv, dar nu știu să spun de ce. Probabil mi s-a întâmplat ceva, dar am trecut peste. Nici la evenimente nu am mai fost, nu mai puteam să merg. Oamenii mă știu, știu că am trupă și mă cheamă la evenimente și, cumva, m-am pierdut în treaba asta, am uitat de tv. Probabil mi s-a întâmplat mie ceva la vreo emisiune și am rămas cu un gust amar. În acea perioadă îmi aduc aminte că era multă bârfă și mi-am dat seama că nu mă regăsesc și am vrut să o las mai moale, dar cred că am lăsat-o prea mult”, a declarat cântăreața, citată de spynews.ro.

”Sunt bine, binișor, pentru că este un pic de pandemie și, cumva, toată lumea, toți artiștii s-au oprit. Eu eram obișnuită să nu am timp, eram mereu pe fugă. Anul trecut, am stat trei luni în casă, am curte și nu am ieșit deloc. Am făcut curățenie în toată casa. În pandemie m-am apucat să fac tablouri, să pictez. Am început să le pun și pe Facebook, inițial le-am dat oamenilor gratis, dar ei m-au întrebat dacă nu am și de vânzare. Și în perioada aceea am avut foarte mult timp și am început să fac ca lumea”, a mai spus ea.

citește și...