O mai știi pe Miki de la K-Pital? Artista de 46 de ani face furori în costum de baie

26.07.2019, 13:51
O mai știi pe Miki de la K-Pital? Artista de 46 de ani face furori în costum de baie
Miki are acum 46 de ani

Miki, fosta solistă a trupei K-Pital, demonstrează că vârsta e doar un număr. Recent, solista a împărtășit cu fanii săi virtuali mai multe fotografii dintr-o vacanță în Grecia. 

Cu un trup zvelt și un abdomen foarte bine definit, Miki le face invidioase pe multe colege de breaslă, care, deși mai tinere, nu afișează un astfel de corp armonios. Timpul pare să fie de partea solistei, care a împlinit anul acesta 46 de ani. 

Miki, pe numele său din buletin Mihaela Marinache, a mers în vacanță în Grecia, alături de managerul său, Răzvan Constantinescu. 

Cântăreața a decis, în urmă cu ceva timp, să stea departe de lumea mondenă: „Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat și acuma gata sunt. Clar revin cu forțe proaspete”.

citește și...