Mike Tyson regretă că nu a fumat marijuana în timpul carierei. “Aș fi fost un luptător mai bun”

25.06.2022, 21:06

Fostul campion mondial incontestabil la categoria grea Mike Tyson a condus lumea boxului la apogeu, dar legenda crede că ar fi putut fi și mai bun dacă ar fi optat pentru marijuana. “Ar fi trebuit să fumez marijuana în timp ce mă luptam”, a spus Tyson pentru Revolt. “Aș fi fost un luptător atât de mai bun”.

Combinarea drogurilor cu boxul poate să nu pară un meci făcut în rai, dar Mike Tyson a sugerat că ar fi fost un luptător mai bun dacă ar fi fumat mai multă marijuana în timpul carierei sale.

Sau cel puțin de două ori campion mondial la categoria grea își dorește să acorde mai multă atenție marijuanei în loc de cocaină în timp ce se luptă. Fostul luptător 50-6-2(NC) și-a construit un imperiu de canabis în zilele sale de după box.

“Aș fi fost un luptător mai bun”

„Ar fi trebuit să fumez marijuana în timp ce mă luptam”, a spus Tyson pentru Revolt. “Aș fi fost un luptător mai bun. A fost o perioadă în care m-am luptat cu canabisul și i-am rupt spatele tipului, i-am rupt splina, i-am rupt orbită. Am făcut doar un număr. Și am fost mare.”

Ținând cont de faptul că ar putea exista câțiva admiratori mai impresionați în rândul publicului live, totuși, Tyson s-a îndreptat către mulțime care l-a sfătuit împotriva acestei practici. — „S-ar putea să fie niște copii aici”, a avertizat el. „Și nu te sfătuiesc să te droghezi în timp ce faci sport”.

Tyson, condamnat la 24 de ore de închisoare

Tyson a fost condamnat la 24 de ore de închisoare după ce a fost prins în posesie și conducând sub influența cocainei în decembrie 2006. Bărbatul de 55 de ani a vorbit deschis cu privire la relația sa cu drogurile de când s-a pensionat în 2005, comentând anterior că a încercat prima dată cocaina la 11 ani.

Lupta „Iron Mike” a părut să facă referire la care a performat cât mai bine a fost probabil demolarea în două runde a lui Andrew Golota în 2000. Tyson a făcut o treabă ușoară cu inamicul său de 36-4, care a refuzat să iasă în runda a treia după un rezultat relativ unilateral în primele șase minute.

citește și...