Cu ce se ocupă acum marele campion mondial la box Mike Tyson

02.10.2019, 18:24
Cu ce se ocupă acum marele campion mondial la box Mike Tyson
Mike Tyson are o afacere prosperă

Mike Tyson, fost campion la box la categoria grea, și-a refăcut viața, după problemele financiare grave pe care le-a avut în 2013. Fostul pugilist are o nouă afacere, căreia îi dedică foarte mult timp. 

Ajuns la 53 de ani, Mike Tyson a reușit să își revină după numeroasele scandaluri în care a fost implicat și după ce, în urmă cu șase ani, și-a declarat falimentul personal, din cauza unor datorii de 23 de milioane de dolari. 

Mike Tyson are o fermă în Caraibe

Între timp, fostul boxer și-a cumpărat teren în Antigua și Barbuda, o insulă din arhipelagul Caraibe, și s-a făcut fermier. Tyson cultivă marijuana și, potrivit presei americane, are un proiect aprobat de autoritățile locale. 

Fostul campion mondial este foarte implicat în afacere, iar recent a avut o întânire cu prim-ministrul din Antigua, pentru a discuta despre dezvoltarea acestei ramuri a agriculturii. 

În 2016, Tyson și-a extins afacerea și în SUA, iar acum doi ani insula pe care se află plantația sa a fost devastată de Uraganele Irma și Maria, însă fostul boxer a reușit să își redreseze business-ul. 

 

citește și...