Mike Tyson i-a oferit 10.000 de dolari unui îngrijitor de la o grădină zoologică pentru a se lupta cu o gorilă

26.06.2022, 13:35

Fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson a vrut să se lupte cu o gorilă. „Iron” Mike  a vrut să înfrunte animalul care cântărea în medie aproape de două ori mai mult decât el.. ”I-am oferit însoțitorului 10.000 de dolari să deschidă cușca și să mă lupt cu gorila.”

Mike Tyson este una dintre cele mai iubite figuri de box din toate timpurile. Sportivul a condus sportul încă din anii 1990, iar moștenirea sa este ceva ce merită urmărit. În afară de aceasta, „Iron” Mike a rămas întotdeauna în lumina reflectoarelor în lumea media. Și în vechea epocă, Tyson a intrat în știri pentru unele dintre cele mai neașteptate subiecte.

Mike Tyson i-a oferit unui îngrijitor al grădinii zoologice peste 8.000 de lire sterline să-l lase să lupte cu o gorilă. Fostul campion mondial a vrut să înfrunte animalul care cântărea în medie aproape de două ori mai mult decât el.

Tyson a oferit 10.000 dolari

Însoțit de soția sa la acea vreme, Robin Givens, Tyson a pus pe masă o ofertă de 10.000 dolari (8.100 lire sterline) în timpul unei excursii la grădina zoologică. Amintindu-și povestea, el a spus:

„Am plătit un muncitor de la grădina zoologică din New York să o redeschidă doar pentru mine și Robin.

Când am ajuns în cușca pentru gorile, era o gorilă mare, cu spatele argintiu, care le hărțuia pe toate celelalte gorile. Erau atât de puternici, dar ochii lor erau ca a unui copil nevinovat. I-am oferit însoțitorului 10.000 de dolari să deschidă cușca și să mă lupt cu gorila. A refuzat.”

Mike este un mare iubitor de animale

Deși a vrut să pună gorila în locul lui, Mike este un mare iubitor de animale. Fostul rege de la categoria grea este cunoscut pentru dragostea lui pentru animale, după ce a ținut cu el trei tigri de companie în fosta sa casă.

Dragostea lui Tyson pentru animale și în special pentru aceste păsări este în afara lumii. Se mai spune că are în jur de 1000 de porumbei. De asemenea, un fapt surprinzător, „Iron” Mike a cheltuit peste 400.000 de dolari pe lună pentru întreținerea lor la un moment dat.

Dragostea lui Tyson pentru porumbei este mai presus de orice. Drept urmare, el a vorbit odată și despre cumpărarea unui porumbel în valoare de 2 milioane de dolari.

 

citește și...