Mike Tyson cheltuiește 34.000 de lire sterline pentru a fuma iarbă în fiecare lună, pe măsură ce cresc îngrijorările legate de sănătate

20.08.2022, 15:54

Mike Tyson nu a făcut un secret din pasiunea sa pentru fumatul de iarbă și chiar are un teren de 420 de acri pe care cultivă iarbă în sudul Californiei, unde marijuana a fost legalizată. Dezăluirea sa vine în contextul în care Tyson continuă să se lupte cu sănătatea sa, după ce în ultimele săptămâni a dezvăluit că se apropie de “data expirării”.

Se spune că legenda boxului Mike Tyson cheltuie 34.000 de lire sterline pe lună pentru a fuma iarbă, în timp ce îngrijorările legate de sănătatea lui “The Baddest Man on the Planet” continuă să crească. Tyson nu a fost străin de a se bucura de marijuana, deschizând chiar și o fermă de canabis în sudul Californiei.

Atunci când a discutat despre dragostea sa pentru acest drog în 2019 în cadrul emisiunii sale ‘Hotboxin Podcast’ alături de fosta vedetă NFL Eben Britton, el a dezvăluit cheltuielile sale exponențiale pentru iarbă în timp ce se afla la ferma sa. Cheltuielile sale de 34.000 de lire sterline echivalează cu 120 de tone de iarbă pe an.

Mike Tyson cheltuiește 34.000 de lire sterline pentru a fuma iarbă în fiecare lună

Dezăluirea sa vine în contextul în care Tyson continuă să se lupte cu sănătatea sa, după ce în ultimele săptămâni a dezvăluit că se apropie de “data expirării”.

Luna trecută, în cadrul podcastului său, “Iron Mike” a spus: “Cu toții vom muri într-o zi, bineînțeles. Apoi, când mă uit în oglindă, văd acele mici pete pe fața mea. Îmi spun, ‘wow’. Asta înseamnă că data mea de expirare se apropie, foarte curând'”.

Marele boxer a fost văzut într-un scaun cu rotile

La trei săptămâni de la comentariile sale îngrijorătoare, îngrijorările legate de sănătatea și bunăstarea sa au crescut și mai mult după ce marele boxer a fost văzut într-un scaun cu rotile pe Aeroportul Internațional din Miami. În timp ce stătea în scaunul cu rotile, Tyson a pozat pentru fotografii cu fanii în timp ce se deplasa pe aeroport.

Se spune că motivul sprijinului său se datorează unei sciatici, o problemă la spate și la partea superioară a piciorului cu care fostul campion mondial la categoria grea se luptă de ceva timp. La începutul acestei luni, Tyson a fost văzut, de asemenea, având nevoie de ajutor în timp ce mergea, după ce a folosit un baston atunci când s-a plimbat prin New York.

În urmă cu doi ani, marele boxer a suferit și el de un episod similar și a fost țintuit la pat timp de câteva săptămâni. Totuși, minimalizând problemele lui Tyson de data aceasta, o sursă apropiată americanului a declarat pentru TMZ: “Nu este nimic grav, doar un risc profesional pentru un atlet ca Mike”.

 

 

citește și...