Mike Tyson explică în profunzime de ce închisoarea a fost “cei mai buni 3 ani” din viața sa

26.11.2022, 16:15

Mike Tyson explică în profunzime de ce închisoarea a fost “cei mai buni 3 ani” din viața sa. Mike Tyson a fost întotdeauna o figură controversată. La vârsta de 20 de ani, a devenit cel mai tânăr campion de box la categoria grea din toate timpurile și a fost, de asemenea, primul campion la categoria grea care a unificat titlurile WBA, WBC și IBF.

În ciuda acestor realizări incredibile, se poate spune că este la fel de faimos pentru meciul din 1997 cu Evander Holyfield, în care Tyson i-a smuls o parte din urechea lui Holyfield.

În timpul copilăriei sale, Tyson a fost arestat în numeroase rânduri pentru comiterea de infracțiuni minore și s-a implicat în mod regulat în lupte în cartierul periculos Brookyln în care a crescut, transmite givemesport.com.

Copilăria și cariera turbulentă a lui Mike Tyson

În 1992, în mijlocul carierei sale de boxer, Tyson a fost arestat pentru viol și condamnat la șase ani de închisoare, din care a executat puțin mai puțin de trei.

Acum a apărut un clip de interviu în care Iron Mike vorbește despre viața sa în termeni sinceri și în care susține că perioada petrecută în închisoare a fost cea mai fericită din viața sa.

Avere de 300 de milioane de dolari

Celelalte persoane implicate în clip sunt vizibil luate prin surprindere de această dezvăluire. La urma urmei, bărbatul de 56 de ani a fost campion la categoria grea și a câștigat milioane de dolari.

Printre acestea se numără aproximativ 30 de milioane de dolari pentru o singură luptă împotriva lui Holyfield și, conform rapoartelor, 300 de milioane de dolari pe parcursul întregii sale cariere.

Mike Tyson susține că închisoarea a fost cea mai bună perioadă din viața sa

În clipul online, Tyson a descris acești trei ani de închisoare din anii ’90 ca fiind “cei mai buni trei ani din viața sa”, susținând că a avut “pace, stabilitate și echilibru”.

El a continuat apoi spunând: ‘Dumnezeu te pedepsește dându-ți tot ceea ce îți dorești pentru a vedea dacă poți face față’.
Acum, acest lucru ar putea suna ca ceva ce ar spune cineva cu bani, dar nu poți uita că, de-a lungul vieții sale, Tyson a experimentat bogăția extremă, dar și falimentul.

Aici, Tyson pare să sugereze că nu s-a descurcat având tot ce și-a dorit și că i se potrivea mai bine viața de pușcăriaș, unde nu mai avea responsabilități.
În ultimii ani, furia care l-a alimentat pe Tyson de-a lungul carierei sale pare să se fi domolit oarecum, iar recent chiar s-a reunit cu vechiul său adversar Holyfield pentru a lansa o linie de produse comestibile în formă de ureche.

Poate că acest interviu este o dovadă a acestei atitudini mai relaxate, deoarece este clar că Tyson a vorbit serios în fiecare cuvânt pe care l-a spus.

Clipul este o adevărată revelație, în sensul că, uneori, să ai tot ce ți-ai dorit nu este întotdeauna ușor să te descurci.

 

citește și...