Legenda boxului Mike Tyson, convins că moartea se apropie. “Banii nu înseamnă nimic pentru mine”

21.07.2022, 15:56

Mike Tyson a emis o predicție îngrijorătoare cu privire la speranța sa de viață, legenda boxului considerând că “data de expirare” se apropie mai curând decât prevedea. “Apoi, când mă uit în oglindă, văd acele mici pete pe fața mea. Îmi spun: ‘wow’. Asta înseamnă că data mea de expirare se apropie, foarte curând'”.

Mike Tyson a recunoscut cu teamă că el crede că “data expirării” sale nu este prea departe.

Legenda boxului are încă doar 56 de ani și a fost asociat în mod repetat cu o nouă revenire în ring în ultimele luni. De exemplu, o luptă cu starul YouTube Jake Paul a fost intens vehiculată, potrivit dailystar.co.uk.

“Moartea se apropie”

Dar s-ar putea să nu se materializeze dacă predicția lui Iron Mike privind speranța sa de viață se adeverește. Vorbind la podcastul său Hotboxin’ with Mike Tyson, el a spus: “Cu toții vom muri într-o zi, desigur.

“Apoi, când mă uit în oglindă, văd acele mici pete pe fața mea. Îmi spun: ‘wow’. Asta înseamnă că data mea de expirare se apropie, foarte curând'”.

“Banii nu înseamnă nimic pentru mine”

Tyson a trăit o viață controversată, nu numai că a dominat divizia greilor, dar a făcut închisoare, a jucat în mai multe filme, iar acum este gazda propriului său podcast.

După o carieră foarte controversată și o viață personală timpurie, Tyson s-a mai domolit în ultimii ani. Și, reflectând la trecutul său, a vorbit despre faptul că nu au fost niciodată banii care l-au făcut să fie mulțumit.

“Banii nu înseamnă nimic pentru mine”, a spus el. “Întotdeauna le spun oamenilor – ei cred că banii îi vor face fericiți, nu au avut niciodată bani înainte.

Când ai o mulțime de bani, nu te poți aștepta ca nimeni să te iubească. Cum să-ți mărturisesc dragostea mea când ai 500 de miliarde de dolari?

“Falsul sentiment de siguranță. Crezi că nu se poate întâmpla nimic. Nu crezi că băncile s-ar putea prăbuși. Crezi că ești invincibil atunci când ai mulți bani, ceea ce nu este adevărat. De aceea spun mereu că banii sunt un fals sentiment de siguranță.”

citește și...