Mike Tyson, acuzat că a pipăit-o pe fosta sa fotografă. Sportivul insistă că au avut o relație sexuală

14.10.2022, 18:20

Mike Tyson a fost acuzat că a încercat să o pipăie pe fosta sa fotografă, Lori Grinker. Totul a fost dezvăluit în noua sa carte, care se concentrează pe fotografii cu icoana boxului. “A avut o relație sexuală cu Mike Tyson când acesta era minor, cu o diferență de vârstă de aproape zece ani. Avea în jur de 17 ani și a avut o relație sexuală cu ea”.

O fostă fotografă a legendei boxului Mike Tyson a afirmat în mod senzațional că a fost pipăită pe sâni în anii 1980.

Lori Grinker, în vârstă de 65 de ani, a lansat o nouă carte de pictoriale, intitulată “Mike Tyson”, în care apar fotografii din adolescența lui Tyson. Și tocmai în noua ei carte Grinker a făcut afirmația că Tyson a încercat să o pipăie pe sâni, transmite dailystar.co.uk.

Mike Tyson acuzat că a pipăit un fotograf. Sportivul insistă că au avut o relație sexuală

“Mike putea fi foarte dulce și blând atunci când simțea, și nu foarte dulce sau blând când nu era așa. Odată a încercat să mă apuce de sâni, iar când l-am îndepărtat, s-a enervat și mi-a aruncat aparatul de fotografiat  în zăpadă.

Avea o latură oarecum răsfățată și, fiind campion, s-a obișnuit să facă ce vrea el.”

“A avut o relație sexuală cu Mike Tyson când acesta era minor”

Vorbind pentru Daily Mail, Grinker a spus că Tyson nu a mai încercat niciodată așa ceva – iar cei doi au continuat o relație profesională. Ea a mai adăugat că Tyson era doar un “adolescent imatur” la acea vreme.

Reprezentanții lui Tyson nu au negat afirmația, dar în schimb au sugerat că Grinker și Tyson au fost implicați într-o relație sexuală la acea vreme.

Reprezentanții lui Tyson au declarat: “Este regretabil că doamna Grinker nu a fost atentă cu cuvintele ei, omițând faptul că a avut o relație sexuală cu Mike Tyson când acesta era minor, cu o diferență de vârstă de aproape zece ani. Avea în jur de 17 ani și a avut o relație sexuală cu ea până pe la 21 de ani. A făcut sex cu ea și când era campion în Atlantic City”.

Grinker a negat afirmația potrivit căruia cei doi au fost implicați într-o relație sexuală – totuși, dacă presupusa aventură a avut loc când Tyson avea 17 ani, aceasta nu ar fi încălcat legile privind consimțământul din statul New York, adoptate în 1965, în ciuda faptului că era minor.

citește și...