Mihai Trăistariu vorbește despre relația care l-a marcat. ,,Sunt ghinionist”. Cine este femeia care i-a furat inima

12.01.2022, 14:51
Mihai Trăistariu vorbește despre relația care l-a marcat. ,,Sunt ghinionist. Cine este femeia care i-a furat inima
Cum a reușit Mihai Trăistariu să strângă o avere după pandemie! Îi merge de minune acum

Mihai Trăistariu (40 de ani) a povestit recent despre persoana care i-a furat inima. Artistul mărturisește că are ghinion în relații. În prezent, solistul este marcat de complexe și se refugiază în activităti benefice pentru el, precum să stea în casă și să se uită la filme.

Mihai Trăistariu a povestit că a avut o relație cu o fată cu 20 de ani mai mică decât el. Chiar dacă cei doi s-au mutat împreună și părea că relația va avea un final fericit, ghinionul l-a urmărit pe artist.

Artistul spune că timiditatea l-a marcat enorm în relații, femeile reacționând extrem de dur și respingându-l.

Mihai Trăistariu, despre femeia care i-a furat inima

,, Sunt ghinionist pentru că nu sunt tupeist”, a menționat artistul.

Artistul preferă să se refugieze în activităti benefice pentru el, precum să stea în casă și să se uită la filme. ,,Eu stau în casă câte 3-4 zile mă uit la filme, citesc cărți”, a menționat cântărețul.

Mihai Trăistariu își caută iubită

Mihai Trăistariu își caută iubită. Cântărețul a anunțat recent pe rețelele de socializare că este în căutarea unei partenere.

Solistul a apelat la rețelele de socializare ca să-și găsească o iubită. Cântărețul vrea să-și găsească jumătatea cât mai repede.

Artistul este singur de un an de zile, după mai multe încercări de a avea o relație.

„Matrimoniale. Bărbos, mustăcios simpatic… caut fericirea” a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare chiar de Moș Nicolae.

Invitat la Antena Stars, artistul a explicat de ce a publicat o postare pe Facebook care seamănă cu un anunț matrimonial.

,,E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă nepărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebierberit”, a declarant Mihai Trăistariu la Antena Stars.

citește și...