Mihai Trăistariu își caută iubită. Ce mărturisire a făcut artistul

07.12.2021, 12:57

Mihai Trăistariu (40 de ani) își caută iubită. Cântărețul a anunțat pe rețelele de socializare că este în căutarea unei partenere.

Mihai Trăistariu a apelat la rețelele de socializare ca să-și găsească o iubită. Cântărețul vrea să-și găsească jumătatea cât mai repede.

Artistul este singur de un an de zile, după mai multe încercări de a avea o relație.

Mihai Trăistariu își caută iubită

„Matrimoniale. Bărbos, mustăcios simpatic… caut fericirea” a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare chiar de Moș Nicolae.

Invitat la Antena Stars, artistul a explicat de ce a publicat o postare pe Facebook care seamănă cu un anunț matrimonial.

,,E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă nepărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebierberit”, a declarant Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Mihai Trăistariu: ”Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste”

Artistul mărturisește că a eșuat în relațiile pe care le-a avut, iar în anul 2009 s-a logodit, însă la scurt timp s-a despărțit de partenera sa de la acea vreme. ,,Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste”, mai spune cântărețul.

,,Fericirea poate că e cumva greșit înțeles. Mi-am scos din cap ca fericirea înseamnă neapărat perechea. Ar putea ca fericirea să fie cumva în alte lucruri. Poate ar trebui să mă scufund mai mult în muzică sau în afacerile mele, sau ar trebui să îmi găsesc activități care îmi plac. Eu asa partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste”, a mai spus cântărețul.

Mihai Trăistariu vrea ca viitoarea sa parteneră să fie o fire veselă, gospodină, dar să aibă proprii bani.

Cum ar trebui să arate viitoarea lui iubită

,,Oricât ai da-o că te simți mai bine singur, nu e adevărat. Și atunci poate pe undeva sufletul meu cerșește, chiar și printr-o postare. E necăjit. Sufletul meu încă nu e împlinit și își mai caută perechea, pereche care nici măcar nu știu cum trebuie să arate, că nu am pretenții. Pur si simplu, să fie o ființă simplă, veselă, vorbăreată, să facă ciorbă, să aibă un business propriu sau să fie angajată, să nu stea pe banii mei”, a spus spre final Mihai Trăistariu.

citește și...