Mihai Trăistariu, schimbare completă de look. Artistul a surprins pe rețelele de socializare

06.01.2022, 15:07

Mihai Trăistariu (40 de ani) și-a luat fanii prin surprindere, după ce a apărut pe rețelele sociale cu o nouă schimbare de look.  Artistul și-a schimbat complet look-ul, astfel că după ce s-a vopsit și-a îndreptat și părul cu keratină. ”Mi se pare chiar fain”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa personală de socializare.

Artistul a surprins în ultima vreme cu aparițiile și declarațiile lui controversate. Cântărețul și-a schimbat complet look-ul, astfel că după ce s-a vopsit și-a îndreptat și părul cu keratină.

Solistul s-a lăsat pe mâna profesioniștilor, așa că ales să-și schimbe radical look-ul. Solistul a trecut la nuanță de blond și și-a îndreptat părul.

Mihai Trăistariu, schimbare radicală de look

Artistul a mărturisit că este încântat de noua sa transformare.

”Azi mi-am îndreptat părul cu keratină. Se așază deja altfel. Era prea creț și cu grizonatul ală, se vedea ca la oi. Încet, încet culoarea smoke-gray dispare și face loc unui blond sexy. Cu rădăcinile întunecate. Ceea nu ma deranjează. Mi se pare chiar fain”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa personală de socializare.

Mihai Trăistariu își caută iubită

Mihai Trăistariu își caută iubită. Cântărețul a anunțat pe rețelele de socializare că este în căutarea unei partenere.

Mihai Trăistariu a apelat la rețelele de socializare ca să-și găsească o iubită. Cântărețul vrea să-și găsească jumătatea cât mai repede.

Artistul este singur de un an de zile, după mai multe încercări de a avea o relație.

„Matrimoniale. Bărbos, mustăcios simpatic… caut fericirea” a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare chiar de Moș Nicolae.

Invitat la Antena Stars, artistul a explicat de ce a publicat o postare pe Facebook care seamănă cu un anunț matrimonial.

,,E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă nepărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebierberit”, a declarant Mihai Trăistariu la Antena Stars.

 

citește și...