Mihai Trăistariu, țepuit de fostele iubite. ”La câteva luni, ne-am separat drumurile, iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată”

13.04.2022, 13:48
Mihai Trăistariu, țepuit de fostele iubite. ”La câteva luni, ne-am separat drumurile, iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată”
Mihai Trăistariu, țepuit de fostele iubite. La câteva luni, ne-am separat drumurile, iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată”

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a povestit cum a ajuns să fie țepuit în două dintre relațiile sentimentale pe care le-a avut în trecut. ”La câteva luni, ne-am separat drumurile, iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată”, a dezvăluit artistul despre modul în care a fost păcălit de una dintre fostele sale iubite.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. Acesta a făcut parte din trupa Valahia, iar ulterior a ales cariera solo, fiind una dintre cele mai bune voci masculine de la noi.

Cântărețul a povestit, pe contul său de pe o rețea de socializare, cum a ajuns să fie păcălit de bani de două dintre fostele sale iubite.

Mihai Trăistariu, țepuit de fostele iubite. ”I-am zis că nu vreau să mă simt folosit”

”2 țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute. Prima… în 2009. Ea era mega fană Vama Veche. Așa că m-a rugat s-o împrumut cu 1.000 de euro ca să-i cheme pe cântăcioși să cante la ziua nepoatei ei. 2000 de euro cereau atunci cei de la Vama. Așa că a mai făcut rost de la sor’sa de încă 1.000. La câteva luni, ne-am separat drumurile … iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată. 🙈🙈🤣🤣❤️❤️”, a detaliat Mihai Trăistariu în mediul online.

”A doua țeapă a fost acum 3 ani. Prin 2019. Eram cu altcineva. Voia musai nu știu ce Iphone, tot de vreo 1000 de euro. Dar nu lucra nicăieri și, deci, n-avea carte de muncă. I-am zis că nu vreau să mă simt folosit, că nu sunt genul de om care-și cumpără iubirea în felul ăsta și că tot ce pot să fac este să-i iau telefonul pe numele meu, iar ea să plătească ratele.🙈🤣❤️ Nici cu ea nu mă mai cunosc. Ne-am despărțit după 2 ani de relație. Dar ratele le-am plătit tot eu. 🤣🤣🤣 Nu mai fac! Promit! Câteodată, în viață, e bine să pățești și din-astea! Ca să te lecuiești”, a completat cântărețul.

citește și...