Mihai Trăistariu și-a schimbat radical părerea despre concurenții Eurovision România 2022. ”Mi se păreau niște copii necopți, acum chiar s-au ridicat la nivelul așteptărilor”

06.03.2022, 20:13

Mihai Trăistariu a comentat finala Eurovision România 2022 și prestația concurenților. Mai exact, artistul a vorbit despre cei 10 concurenți. Dacă în urmă cu câteva zile, vedeta critica dur atât calitățile vocale ale concurenților, cât și juriul, după finala de sâmbătă cântărețul și-a schimbat părerea radical. ”Mi se păreau niște copii necopți, acum chiar s-au ridicat la nivelul așteptărilor”

Finala Eurovision România 2022 a avut loc sâmbătă, 5 martie. Zece artişti au fost în competiţie pentru a merge la cel mai mare concurs european de muzică. WRS este cel care va reprezenta România la Eurovision 2022, la Torino, Italia, cu piesă “Llamame”.  

Dacă în urmă cu câteva zile, Mihai Trăistariu se declara dezamăgit de modul în care s-a făcut selecția, subliniind că semifinala de anul acesta a fost catastrofală, solistul și-a schimbat radical părerea. Cântărețul a fost impresionat de prestațiile artiștilor.

Mihai Trăistariu, despre WRS: ”În sfârșit a cântat bine”

 

Mihai Trăistariu spune că cei 10 concurenți, care păreau niște ”copii necopti”, s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Dacă recent Mihai Trăistariu spunea că WRS, câștigătorul Eurovision 2022, ”s-a auzit ca un miorlăit continuu”, după finală, artistul a spus că acesta este ”cel mai potrivit să reprezinte țara”.

 

„Dacă la Semifinală mi se păreau niște copii necopți, acum chiar s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Jamala a fost fabuloasă. Dramatism, emoție, voce. Apoi concurenții …

1. Andrei Petruș – foarte sensibil, piesă bună, vocea totuși a fost prea încet față de negativ. Trebuia să se remarce și să repare asta încă de la repetiții.

2. Alex Parker & Bastien – look excelent, sound fain

3. Gabriel Basco – mega sensibil, stil, carismă, look excelent. Piesă foarte faină. A fost permanent unul din favoriții mei.

4. Vanu – piesa are forță, backing vocal super.

5. Petra – părul ei e tare de tot. Foarte faină artistă. Vine cu un aer nou. Totuși, managera mea, Mihaela, îmi zice : e bună de România, dar nu pentru afară. Așa cred și eu.

6. Moise – cea mai bună voce masculină din concurs. Siguranță, încredere. Cea mai bună apariție a lui Bădulescu la Eurovision de până acum.

7. Minodora, Cream, Diana – piesă care ar putea culege ușor foarte multe voturi din diaspora.

8. Kyrie Mendel – și pe el îl acoperă backing-ul vocal și negativul. Piesa și vocea sunt faine.

9. Dora – muzician complet. Cea mai bună voce din tot concursul. Impresionează prin forță, interpretare, dramatism. A fost favorita mea până la finală.

10. Wrs – în sfârșit a cântat bine. S-a mobilizat și a scos vocea în față. La semifinală s-a auzit ca un miorlăit continuu și nu mi-a atras atenția. Dar în seara asta, mi s-a părut de departe CEL MAI POTRIVIT să ne reprezinte. Piesa te captează pur și simplu. A venit pregătit și sigur pe el”, a scris Mihai Trăistariu despre concurenții care au urcat pe scenă în finala Eurovision România 2022.

Solistul vorbea zilele trecute și despre șansele României să prindă un loc în marea finală Eurovision 2022. Mihai Trăistariu nu dădea nicio șansă României să intre în finala Eurovision 2022.

“Ce a rămas acum în finală nu mi se pare nimic wow. Părerea mea de ‘guru’ e că nu avem o piesă în acest an care să se califice în finala mare. Deci eu pot să pun pariu că, din nou, pentru a patra oară, România nu se califică în finala Eurovision. Nimeni nu pariază pe noi”, spunea artistul, zilele trecute.

”O să râdeți, dar această finală mi-a plăcut extrem de mult”

După finala Eurovision, Mihai Trăistariu și-a schimbat părerea radical. Artistul spune că i-a plăcut foarte mult, comparativ cu semifinala.

„O să râdeți, dar această finală mi-a plăcut extrem de mult. Chiar foarte mult față de semifinala nereușită. Așa da!

Să le luăm pe rând …7 recitaluri străine e o mare realizare. Spectacolul în sine a fost de senzație. Cel puțin 4-5 concurenți de-ai noștri din seara asta sunt peste cele 7 recitaluri”, a scris el pe Facebook.

citește și...