Mihai Trăistariu, declarații surprinzătore: „Vreau să-mi clonez mama. Mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Am păstrat și din blănița pisicilor moarte”

23.11.2021, 16:28

Mihai Trăistariu face mărturisiri suprinzătoare. Artistul dezvăluie discuțiile avute cu mama sa, înainte ca femeia care i-a dat viață să moară.

Cântărețul a vorbit la ”Vorbește Lumea” despre posibilitatea să o cloneze pe mama sa, mărturisind că aceasta i-a dat mai multe smocuri de păr, pentru a se asigura că fiul său o să aibă posibilitatea să recurgă la un astfel de act stintifiic.

„Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă.

Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat.”, a spus solistul.

Mihai Trăistariu:  ”Din ziua în care a murit nu am mai plâns niciodată, m-am blocat”

Cântărețul mărturisește că a suferit enorm după moarte mamei sale, atât de mult încât din ziua decesului nu a mai plâns niciodată.

„Când am reușit în carieră, m-am dus acasă și am găsit postere cu mine. Era împlinită prin mine, am suferit crunt în ultimele 2 luni ale ei. Plângeam în fiecare zi, s-a prăpădit cam repede. Îmi era foarte greu”, a mai adaugat acesta.

Mai mult, artistul spune că și-ar clona cele două pisici decedate, iar pentru a se asigura că este pregătit, a păstrat din blănita animalelor.

„Eu mai am niște pisici în casă, 8 am avut, 2 au murit. Eu am grijă de ele, am suferit după ele.

Le-am păstrat și lor din blăniță, am zis că nu se știe. Bănuiesc că nu o să fie ieftin, cel puțin la început. Biserica sigur e contra, nu vreau să intru în dezbaterea asta.”, a spus artistul.

citește și...