Mihai Trăistariu s-a revoltat după ce prețul carburantului a explodat. ”Trăiesc cea mai catastrofală perioadă din viața mea”

11.03.2022, 11:40
Mihai Trăistariu s-a revoltat după ce prețul carburantului a explodat. ''Trăiesc cea mai catastrofală perioadă din viața mea''
Mihai Trăistariu, despre stilul său vestimentar. ”Nu mai pot să țin pasul, o să rămân poate în urmă cu îmbrăcatul”

Mihai Trăistariu este extrem de revoltat din cauza creșterii prețurilor și a crizei declanșate de războiul din Ucraina, dar și din cauza pandemiei. Artistul spune că se află în pragul despresiei din cauza  lipsei banilor. Mai mult, vedeta a fost nevoită să își vândă apartamentul în care a locuit 20 de ani.

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii care s-au plâns pe rețelele de socializare de creșterea prețurilor la combustibil.

Smiley, Mihai Morar, Carmen Șerban, Dan Negru sau Andreea Bănică s-au revoltat sau au ironizat reacțiile oamenlor care s-au grăbit să își alimenteze mașinile.

Mihai Trăistariu a mărturisit că este revoltat din cauza prețurilor ridicate la combustibil din ultima perioadă. Vedeta spune că trăiește cea mai cumplită perioada din viața lui și este în pragul depresiei.  Solistul este revoltat din cauza prețurilor ridicate la combustibil și spune că vrea să-și achiziționeze o mașină electrică.

”E destul de cruntă situația. Ești aproape de depresie”

”Trăim cea mai cruntă perioadă din viața noastră. Oricum țintesc să-mi iau mașină electrică, următoarea mea mașină va fi clar una electrică, pentru că e altă situație și o să inventez niște panouri solare și o să le pun pe mașină, să-mi dea soarele energie. E destul de cruntă situația și atunci normal că ești aproape de depresie”, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate la Antena Stars.

”Pandemia m-a făcut să-mi vând apartamentul”

Artistul a mărturisit că și-a vândut apartamentul în care a locuit 20 de ani și din cauza pandemiei. Restricțiile impuse în pandemie și faptul că nu a mai putut să susțină concerte l-au doborât la pământ pe artist.

”Eu m-am plâns și prietenilor că trăiesc cea mai catastrofală perioadă din viața mea. Și așa și este. După ce că a venit pandemia și m-a răpus și m-a doborât la pământ, m-a făcut să-mi vând apartamentul în care am locuit 20 de ani m-a doborât, concerte nu avem voie, nimic nu mai e voie”, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate la Antena Stars.

 

 

citește și...