Andreea Bănică cere explicații autorităților după ce prețul carburantului a explodat. “Nu mi se pare normal, totul se dă peste cap”

10.03.2022, 17:10

Andreea Bănică s-a revoltat în mediul online după ce a așteptat la o coadă uriașă pentru a-și alimenta mașina. Vedeta a cerut explicații autorităților pentru creșterea benzinii. “Atunci de ce se întâmplă asta? De ce s-a scumpit carburantul dacă voi declarați aceste lucruri.”, a spus artista pe Instagram-ul personal. Solista s-a revoltat în fața fanilor.

Miercuri, românii s-au isterizat în benzinării, după ce s-au anunțat scumpiri usturătoare la carburanți, după războiul dintre Rusia și Ucraina.  Au circulat mai multe zvonuri conform cărora prețurile la benzină și motorină vor exploda și vor ajunge până la 12 lei/litru, iar la stațiile de alimentare din întreaga țară s-au format cozi greu de imaginat.

Pe rețelele sociale, Smiley, Mihai Morar, Carmen Șerban sau Dan Negru s-au exprimat în mediul online. Printre românii nemulțumiți de creșterea prețurilor se numără și Andreea Bănică, care s-a revoltat în mediul online, dar a cerut și explicații autorităților.

“Nu mi se pare normal, totul se dă peste cap”

Vedeta a spus că autoritățile declarau că nu se scumpește nimic, însă prețurile au o creștere alarmantă.

“Doamne ferește! Sunt cozi foarte foarte mari. Nu știu ce se întâmplă, dar nu mi se pare normal, totul să de peste cap. În spatele meu sunt zeci de mașini. 11,12, 13 lei benzina, motorina. Domane sfinte! Orașul este blocat, nu se poate înainta.”, este mesajul transmis de Andreea Bănică pe Instagram.

Blondina a cerut o explicație autorităților

În timp ce aștepta la coadă, vedeta asculta știrile la radio și întreba fanii de ce s-a scumpit benzina dacă la radio se anunța că cei mai importanți producători de petrol din România au stocuri suficiente.

Blondina s-a adresat fanilor pe Instagram, iar ulterior a ceruț o explicație autorităților pentru creșterea prețurilor.

“Atunci de ce se întâmplă asta? De ce s-a scumpit carburantul dacă voi declarați aceste lucruri: (…)”, a mai spus artista pe Instagram-ul personal.

citește și...