Mihai Trăistariu, revoltat. ”Am colegi care trebuie să se împrumute, trăiesc pe banii părinților, sunt vai de capul lor!”

21.11.2020, 12:53
Mihai Trăistariu, revoltat. ”Am colegi care trebuie să se împrumute, trăiesc pe banii părinților, sunt vai de capul lor!”
Mihai Trăistariu, revoltat. ””Am colegi care trebuie să se împrumute, trăiesc pe banii părinților, sunt vai de capul lor!”

Cântărețul Mihai Trăistariu este revoltat din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Artiistul a vorbit și despre situația unora dintre colegii săi de breaslă, care fac cu greu față din punct de vedere financiar acestei perioade.

Pandemia de coronavirus i-a afectat foarte mult pe artiști, care s-au văzut în situația de a nu a mai avea concerte din cauza restricțiilor impuse de autorități. Despre această situație a comentat Mihai Trăitariu pentru impact.ro.  Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat introducerea carantinei în Municipiul Constanţa începând de vineri, 20 noiembrie, ca măsură de prevenire a infectării cu COVID-19. Mihai Trăistariu, care locuiește în Constanța, și-a spus părerea în acest sens.

”Carantina mă afectează foarte tare, noi oricum suntem blocați pe concerte și evenimente și ei nu înțeleg că totuși artiștii nu știu să facă altceva. Eu cunosc o grămadă de colegi care sunt disperați, nu știu să facă altceva, nu au surse de venit. Și atunci oamenii ăștia nu au cum să trăiască. Eu sunt mai norocos că am garsonierele și m-am salvat cu ele în vară, am strâns toți banii deoparte și îi țin până vara viitoare. Mi se pare frustrant să stau cu niște bani un an de zile în bancă ca să trăiesc așa. Nu suport ideea. Eu sunt un tip activ, vreau să muncesc, să fac ceva. Și aveam nevoie de activitate. Ne-au distrus pe toți! Puteau să ne lase cu distanțare, din doi în doi metri, cum o fi!”, a declarat Mihai Tristariu.

Mihai Tristariu: ”O artistă face videochat, unul e vânzător la magazin”

Mihai Trăistariu a vorbit și despre situația unora dintre colegii săi, care s-au văzut nevoiți să facă altceva pentru a se putea descurca din punct de vedere financiar.

”Am colegi care trebuie să se împrumute, trăiesc pe banii părinților, sunt vai de capul lor! Unii s-au făcut vânzători de viori, nu vreau să zic cine, că mi-e rușine. O artistă face videochat, unul e vânzător la magazin, oamenii trebuie să trăiască și să facă altceva. E îngrozitor! Mi-e jenă să dau nume”, a mai declarat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Artistul a mai afirmat că speră ca vaccinul anti-COVID să pună capăt pandemiei care a afectat întreaga lume. ”Sper să se termine, sper că vaccinul o să rezolve problema și să nu fie doar un fâs. Eu o să mi-l fac primul, eu mi-am făcut și la gripa aviară vaccinul și nu am avut nimic. Eu încurajez oamenii să-și facă vaccinul, nu cred în atâtea speculații, că ne bagă cip-uri, că ne omoară. Nu cred așa ceva! Pur și simplu, cred că vaccinul în masă o să oprească pandemia, pe tot globul. Și atunci o să încurajez vaccinul”, a declarat artistul.

 

citește și...