Afacerea care l-a scăpat pe Mihai Trăistariu de criză. ”Trăiesc din ele uşor. Aş putea lejer să mă las de cântat”

29.08.2020, 09:55
Afacerea care l-a scăpat pe Mihai Trăistariu de criză. ”Trăiesc din ele uşor. Aş putea lejer să mă las de cântat”
Afacerea care l-a scăpat pe Mihai Trăistariu de criză. ”Trăiesc din ele uşor. Aş putea lejer să mă las de cântat”

Cântărețul Mihai Trăistariu a reușit să facă față crizei provocate de pandemia de coronavirus grație apartamentelor pe care le deține la mare și pe care le-a închiriat pe timpul verii.

Mihai Trăistariu are șapte locuințe la mare, în Mamaia, pe care le-a aranjat ca la carte și le-a dat spre închiriere turiștilor, astfel că afacerea l-a ajutat să depășească cu bine perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus, care i-a afectat pe foarte mulți artiști, având în vedere că nu au mai fost organizate spectacole, concerte și alte evenimente.

”Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse”, a explicat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

A făcut împrumut la bancă de 20.000 de euro

Mihai Trăistariu a făcut un împrumut la bancă de 20.000 de euro pentru a aranja ca la carte locuințele respective.

”Am investit destul de mult, două luni mi-a luat să le bibilesc să arate ca lumea. Am făcut un împrumut la bancă de 20.000 de euro. Dar merită, până la urmă banii se scot în timp şi o să însemne ceva.

Trăiesc din ele uşor. Aş putea lejer să mă las de cântat să trăiesc din apartamente, dar nu intenţionez asta în nici un caz. Văd că funcţionează, cel puţin vara asta chiar am dat lovitura.

Apartamentul era pentru mine, nu trebuia să fie pentru închiriat, l-am mobilat mai de lux, avea amenajări speciale şi pentru pisici, pentru că eu unde stau în oraş am pisici. Voiam să mă mut cu pisicile acolo, dar până la urmă l-am dat pentru închiriere pentru că era cererea mare. Foarte mulţi căutau cu două camere. N-am apucat să mă mai mut”, a mai spus cântărețul pentru sursa mai sus-menționată.

”Împrumutul l-am făcut în luna martie, chiar cu 2 zile înainte de a se închide România am primit banii. Adică pe 6 martie mi-au intrat banii în bancă, eu l-am făcut instinctiv. Am zis hai să fac împrumutul, ca să am o rezervă, că poate am nevoie să cumpăr ceva. Şi atunci din banii ăia împrumutaţi am mobilat garsonierele. Nu aveam intenţia să fac cu banii asta, dar am realizat că o să vină vara, se deschid toate şi ar fi salvarea mea financiară. Pentru că le-am mobilat rapid şi mi-am şi scos înapoi investiţia”, a adăugat el.

 

citește și...