Mihai Trăistariu, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”A murit în 2006, la două zile după Eurovision”

23.05.2021, 15:41
Mihai Trăistariu, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”A murit în 2006, la două zile după Eurovision”
Mihai Trăistariu, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”A murit în 2006, la două zile după Eurovision”

Cântărețul Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri dureroase despre mama asa.

Natalia, mama lui Mihai Traistariu, a decedat în mai 2006, la Spitalul Fundeni, fiind grav bolnavă de ciroză hepatică. Cântărețul și-a pierdut mama imediat după finala internațională a concursului Eurovision de la Atena, din 20 mai 2006, unde a reprezentat România, ocupând locul 4 cu piesa “Tornero”.

Mihai Trăistariu mai are trei frați: Geanina, Constantin și Vasile. Despre familia sa a făcut artistul dezvăluiri într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Mihai Tristariu, despre mama sa: ” Regretul meu e că ea cânta prin casă cu mine și nu am făcut o piesă cu ea”


Mihai Trăistariu a declarat că regretă faptul că nu a făcut o piesă împreună cu mama sa, care, în tinerețe, a participat la concursul ”Steaua fără nume”.

“Suntem patru frați. Sora mea este la Iași, doctor, lector la catedra de matematică, căsătorită, un frate e în Germania, Constantin, însurat, are o firmă de construcții și Vasile Trăistariu, pictor, necăsătorit. Eu mă înțeleg bine cu toți, doar că nu ne mai întâlnim. Sunt ani buni de când nu ne-am mai văzut, doar cu Vasile din Piatra Neamț m-am mai văzut. Fiecare cu viața lui. Vasile vrea să cânte, cântă la biserică, are glas. E moale, ca la călugări”, a detaliat Mihai Trăistariu pentru sursa mai sus-menționată.

”Dar să știi că am un regret în viața asta. Mama chiar a cântat, a fost la ”Steaua fără nume”, concurs de pe vremuri. O chema Natalia Antohi pe vremea aia, nu era Trăistariu. A murit în 2006, la două zile după Eurovision. Tata a murit când aveam 17 ani, de cancer. Regretul meu e că ea cânta prin casă cu mine și nu am făcut o piesă cu ea. Și m-am tot gândit de ce n-am făcut o piesă cu ea. Dar cu fratele meu e o idee să fac o piesă”, a adăugat cântărețul.

citește și...