Mihai Trăistariu, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”A murit în 2006, la două zile după Eurovision”

23.05.2021, 15:41
Mihai Trăistariu, dezvăluiri dureroase despre mama sa. ”A murit în 2006, la două zile după Eurovision”

Cântărețul Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri dureroase despre mama asa.

Natalia, mama lui Mihai Traistariu, a decedat în mai 2006, la Spitalul Fundeni, fiind grav bolnavă de ciroză hepatică. Cântărețul și-a pierdut mama imediat după finala internațională a concursului Eurovision de la Atena, din 20 mai 2006, unde a reprezentat România, ocupând locul 4 cu piesa “Tornero”.

Mihai Trăistariu mai are trei frați: Geanina, Constantin și Vasile. Despre familia sa a făcut artistul dezvăluiri într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Mihai Tristariu, despre mama sa: ” Regretul meu e că ea cânta prin casă cu mine și nu am făcut o piesă cu ea”


Mihai Trăistariu a declarat că regretă faptul că nu a făcut o piesă împreună cu mama sa, care, în tinerețe, a participat la concursul ”Steaua fără nume”.

“Suntem patru frați. Sora mea este la Iași, doctor, lector la catedra de matematică, căsătorită, un frate e în Germania, Constantin, însurat, are o firmă de construcții și Vasile Trăistariu, pictor, necăsătorit. Eu mă înțeleg bine cu toți, doar că nu ne mai întâlnim. Sunt ani buni de când nu ne-am mai văzut, doar cu Vasile din Piatra Neamț m-am mai văzut. Fiecare cu viața lui. Vasile vrea să cânte, cântă la biserică, are glas. E moale, ca la călugări”, a detaliat Mihai Trăistariu pentru sursa mai sus-menționată.

”Dar să știi că am un regret în viața asta. Mama chiar a cântat, a fost la ”Steaua fără nume”, concurs de pe vremuri. O chema Natalia Antohi pe vremea aia, nu era Trăistariu. A murit în 2006, la două zile după Eurovision. Tata a murit când aveam 17 ani, de cancer. Regretul meu e că ea cânta prin casă cu mine și nu am făcut o piesă cu ea. Și m-am tot gândit de ce n-am făcut o piesă cu ea. Dar cu fratele meu e o idee să fac o piesă”, a adăugat cântărețul.