Mihai Trăistariu face economii la sânge. ”Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi!”

19.01.2022, 16:48
Mihai Trăistariu face economii la sânge. ”Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi!”
Mihai Trăistariu face economii la sânge. ”Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi!”

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit că este foarte atent cu cheltuielile pe care le face în ultima perioadă de timp. de când a început pandemia de coronavirus, artistul face economii la sânge. ”Fac economie, la sânge, nu-mi mai cumpăr haine de firmă. Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi!”, a declarat acesta.

Mihai Trăistariu a mărturisit că a ajuns să facă economii la sânge în această perioadă de pandemie.

Artistul a explicat că este foarte atent pe ce cheltuie banii. De asemenea, a explicat că a renunțat să-și mai cumpere haine de firmă.

Mihai Trăistariu face economii la sânge. ” Eu trăiesc la ora asta cu 3.000 de lei pe lună”

„M-am strâmtorat cu totul la bani. Eu trăiesc la ora asta cu 3.000 de lei pe lună. Produc 10.000 de lei pe luna și 7.000 lei am rata la bancă! Mi se pare foarte puțin! Bag benzină, întreținerea vine, chiria e mare, gazul, ați văzut, a venit 24 milioane luna asta. Cheltuieli mari, în doi ani de zile nu mi-am mai cumpărat nici o haină. Am patru frați, le-am mai dat și lor. Am păstrat doar esențialul. Mai am vreo 50 de cămăși, vreo 20 de perechi de pantaloni și le tot combin și eu să zică lumea că sunt noi. Dar haine noi, ciuciu!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

„Umblu cu o cămașă veche pe mine! Îi sare și nasturele pentru că m-am îngrășat 7 kilograme! Am făcut colăcei, șuncuțe! Sunt mai rotund așa la față, dar mie îmi place că eram prea slab. Fac economie, la sânge, nu-mi mai cumpăr haine de firmă. Am luat un sacou chinezesc de pe net, când a ajuns era mic, mă strângea. A trebuit să-l dau la croitoreasă. Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi!”, a mai spus artistul pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...