Mihai Trăistariu, despre cum s-a descurcat în pandemie. ”E puțin penibil că am ajuns să fac altceva”

08.05.2021, 15:37
Mihai Trăistariu, despre cum s-a descurcat în pandemie. ”E puțin penibil că am ajuns să fac altceva”
Mihai Trăistariu, despre cum s-a descurcat în pandemie. ”E puțin penibil că am ajuns să fac altceva”

Cântărețul Mihai Trăistariu a dat detalii despre cum a reușit să se descurce în perioada de pandemie.

Mihai Trăistariu a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars despre perioada dificilă pe care a traversat-o anul trecut din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Acesta a dat detalii despre cum s-a descurcat.

A reușit să supraviețuiască grație apartamentelor pe care le deține la mare și pe care le-a închiriat.

Mihai Trăistariu, despre cum s-a descurcat în pandemie. ”M-am trezit cu o rată de 5.000 de euro pe lună”

„Pandemia pe toți ne-a necăjit într-o măsură mai mică sau mai mare, dar pe mine destul de mult pentru că am o școală de muzică în Constanța și mergea pe chirie și ”m-a pus naiba” în 2019 să îmi cumpăr o clădire, pe care am dat cu împrumut în bancă aproape 5 miliarde de lei. (…) M-am trezit cu o rată de 5.000 de euro pe lună, pe care o dată cu pandemia nu am mai putut să o susțin și atunci singura mea sursă de venit au devenit aceste apartamente pe care le am la malul mării și care au fost la plesneală”, a declarat Mihai Trăistariu, citat de spynews.ro.

Artistul a explicat că închirierea apartamentelor de la mare l-a ajurtat foarte mult să reziste financiar. „Au coincis cu pandemia și din momentul ală am tras de el cât am putut și le-am promovat cât am putut. M-am salvat cu banii și am ținut banii în bancă să îmi ajungă până vara asta. Nu le-am mai închis de atunci. Evident că mai sunt oameni care se cazează. Au venit de Paște, au mai venit și în ianuarie. Ele m-au ținut în priză și m-au salvat de această situație cruntă. (…) 6 apartamente am pentru turiști, în Mamaia Nord, la malul mării. (…) Mă descurc din turism acum. E puțin penibil că am ajuns să fac altceva, dar mi-am dat seama că situația asta forțată în care am intrat, cu pandemia, a fost o provocare pentru mine ca să văd dacă mă descurc fără să cânt. Uite că m-am descurcat”, a adăugat el.

„Singurele mele surse de venit la ora asta sunt aceste apartamente și școala de muzicăă care s-a redeschis. Iată că m-am făcut businessman! Pandemia asta pe undeva mi-a prins bine și m-a învățat că viața e așa cum e, cu bune și cu rele, și trebuie să supraviețuim. Practic, asta a fost un exercițiu de supraviețuire, anul trecut. Toate business-urile mele încet, încet dacă îmi revin, îmi revin și eu psihic. Deja sunt destul de bine. Nu mai sunt dărâmat psihic”, a încheiat Mihai Trăistariu.

citește și...