Ce sumă plătește lunar la bănci Mihai Trăistariu. ”Nu vreau să nu mai pot împrumuta bani niciodată din bănci”

15.04.2021, 11:49
Ce sumă plătește lunar la bănci Mihai Trăistariu. ”Nu vreau să nu mai pot împrumuta bani niciodată din bănci”
Ce sumă plătește lunar la bănci Mihai Trăistariu. ”Nu vreau să nu mai pot împrumuta bani niciodată din bănci”

Mihai Trăistariu a făcut declarații despre ratele pe care le plătește lunar la bancă.

Mihai Trăistariu a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, Antena Stars despre perioada dificilă pe care a traversat-o anul trecut.

Artistul a afirmat că a fost nevoit să vândă unul dintre apartamentele pe care le deține pe litoralul românesc pentru a scăpa de datoriile pe care le avea la bancă.

Ce sumă plătește lunar la bănci Mihai Trăistariu. ”Eram în depresie anul trecut”

„Bafta mea a fost că am schimbat chiar în ianuarie 2020 un teren pe care-l țineam de vreo 15 ani la malul mării cu gândul de a-mi face o casă cu 7 apartamente. Un dezvoltator mi-a zis: „dă-mi mie terenul ăla și în schimbul lui îți dau 7 apartamente”. Nu înseamnă că sunt bogat, înseamnă că aveam un teren care nu producea bani și dintr-odată produce. Am făcut aceste apartamente, le-am închiriat turiștilor pe litoral și-n felul ăsta mi-am salvat puțin situația. Până atunci mă blocasem cu banii, eram pe 0 absolut, eram în depresie anul trecut”, a declarat Mihai Trăistariu, relatează spynews.ro.

Despre ratele de la bancă, Mihai Trăistariu a spus: „Din acele apartamente, în mai am vândut unul din ele. Asta a fost soluția pe moment ca să scap de ratele alea imense. Doar am diminuat rata, nu am scăpat de rate. De la 20.000 de roni pe lună, am ajuns la 7.000 de roni pe lună. Deci un 72 de milioane de lei vechi tot trebuie să-i dau lunar. Pur și simplu m-am blocat, a trebuit să-mi vând o casă. Am reușit să amân ratele, dar din ianuarie anul ăsta le-am dat drumul, că s-a pus dobândă la dobândă. S-a mărit creditul, s-a mărit rata lunară și nu mai vreau să amân din nou că intri și pe o listă neagră și nu vreau să nu mai pot împrumuta bani niciodată din bănci”.

„La ora asta 7.200 de lei trebuie să-i scot așa. Mai am animale, mai am de supraviețuit, mai am 7 apartamente de întreținut, am clădirea școlii la care numai cazul mi-a venit 2.100 de roni, deci eu mai am în jur de 6.000 de lei cheltuieli lunare, plus rata de 7.000 și mi-am făcut o socoteală. Eu trebuie să scot lunar 13.000 de roni ca să fiu pe 0, să nu am datorii, fără să mai pun că mănânc”, a adăugat cântărețul.

citește și...