Mihai Trăistariu este în pragul falimentului! Cum se descurcă solistul cu banii: ‘Mai am 4.000 de lei în bancă’

12.02.2021, 12:24
Mihai Trăistariu este în pragul falimentului! Cum se descurcă solistul cu banii: 'Mai am 4.000 de lei în bancă'
Mihai Trăistariu este în pragul falimentului! Cum se descurcă solistul cu banii: 'Mai am 4.000 de lei în bancă'

Mihai Trăistariu nu trece printr-o perioadă deloc bună din punct de vedere financiar! Solistul a fost afectat din cauza măsurilor de siguranță impuse în pandemie, aducându-l aproape de pragul falimentului. 

Mihai Trăistariu se numără printre artiștii care au rămas fără concerte și spectacole din cauza pandemiei de coronavirus.

În urmă cu mai bine de un an, solistul a investit enorm în cele 6 apartamente pe care le deține la malul mării. Din nefericire, locuințele nu au mai putut fi închiriate în sezonul estival, așa cum preconiza interpretul.

Mihai Trăistariu se descurcă tot mai greu cu finanțele

‘Unul dintre aprtamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum.

Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie’, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că și-a deschis o școală de muzică, însă va mai dura până va avea profit. De asemenea, solistul a precizat că mai are doar 4.000 de lei în bancă.

‘Am această școală de muzică pe care am deschis-o odată cu școlile, dar lumea stă în rezerve și până o să se miște lucrurile, ca să pot câștiga ceva, stau cu banii din bancă câștigați anul trecut din turism. Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!”, a dezvăluit acesta.

citește și...