Câți bani a pierdut Mihai Trăistariu în pandemie. Suma este impresionantă

11.01.2021, 16:35
Câți bani a pierdut Mihai Trăistariu în pandemie. Suma este impresionantă
Câți bani a pierdut Mihai Trăistariu în pandemie. Suma este impresionantă

Cântărețul Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani a pierdut din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus.

Mihai Trăistariu a fost și el afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus, asemenea multor artiști. În anul care s-a încheiat, Mihai Trăistariu a pierdut o sumă impresionantă de bani, și anume 125.000 de euro, după calculele sale.

„Am o școală de muzică care a fost închisă din cauza pandemei. Ea producea să zicem 3.000 de euro pe lună înainte de pandemie, deci ori 12 luni, ar fi 35.000-36.000 de euro. Atât scoteam eu numai din școala de muzică. Concertele mele erau un 70.000 de euro lejer pe an. Deci, adunat, aproape 100.000 de euro. Și garsonierele astea, dacă nu ar fi fost pandemie, s-ar fi dat dublu. Eu am pus un preț modic vara trecută, dar ele se dau mult mai scump în mod normal, și atunci le-am închiriat undeva la jumătate de preț, asta ca să le dau și să fac repede niște bani, să pot supraviețui. Deci eu din garsoniere, din cele șase, am scos 25.000 de euro. Aș fi scos lejer 50.000 de euro într-o singură vară din toate șase. Deci totalul se ridică undeva la suma de 125.000 de euro, bani pierduți. Am făcut doar din garsoniere cei 25.000 de euro și atât!”, a detaliat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

Mihai Trăistariu, afectat de pandemia de coronavirus. ”Mă abțin de la cheltuielși aiurea”

Cântărețul a afirmat că apartamentele de pe litoral, pe care le-a închiriat în vară, l-au ajutat să supraviețuiască.

De asemenea, artistul a explicat că a învățat să fie mai chibzuit și să nu facă cheltuieli fără rost.

„Pandemia m-a afectat destul de grav, pentru că am niște rate la bancă. Norocul meu că s-au amânat aceste rate, le-am amânat, dar tot nu e noroc, pentru că se pune dobândă și poți să dai mai mult. Pe mine m-au salvat practic apartamentele de la malul mării, care s-au închiriat foarte bine vara trecută și în felul ăsta am reușit să pun deoparte niște bani cu care vreau să intru în vara aceasta. Voi fi chibzuit ca să-mi ajungă, o să-mi plătesc utilități, mâncare, mă abțin de la cheltuieli aiurea, haine etc.”, a mai declarat el pentru sursa citată.

citește și...