Mihai Trăistariu, cu părul lung. ”Mergeam intenționat prin mall să văd ce reacții au oamenii”

09.02.2021, 15:58
Mihai Trăistariu, cu părul lung. ”Mergeam intenționat prin mall să văd ce reacții au oamenii”
Mihai Trăistariu, cu părul lung. ”Mergeam intenționat prin mall să văd ce reacții au oamenii”

Într-o fotografie postată în mediul online, cântărețul Mihai Trăistariu apare cu plete.

Pe contul său de socializare, Mihai Trăistariu a publicat o fotografie în care apare cu părul lung. Acesta a explicat când și de ce a avut look-ul respectiv.

”E vremea schimbărilor.??????❤❤❤Glumesc! Poza e de 5 ani. Mi-au pus extensii pentru un videoclip. Patru zile le-am ținut pe cap și mergeam intenționat prin mall să văd ce reacții au oamenii !??? După 4 nopți nedormite, păr încâlcit, greu de întreținu … am realizat că… e grea treaba cu păru’ lung ! Așa că le-am dat jos. Cu tot cu păru’ meu. Că erau lipite cu un adeziv special. Așa că… mi-am smuls tot păru’ din cap. ??? Oricum… am ajuns la concluzia că nu-mi stă rău nici cu părul lung. Zici că-s un ELF. Sau… un cavaler din filmele cu eroi”, a notat Mihai Trăistariu în dreptul imaginii respective.

Mihai Trăistariu, detalii despre situația lui financiară

Mihai Trăistariu a povestit, pentru impact.ro, cum se descurcă din punct de vedere financiar în această perioadă de pandemie de coronavirus.

Acesta a reușit să supraviețuiască grație apartamentelor pe care le are la malul mării și pe care le-a închiriat.

”Nu m-a învățat nimeni să fac, mi-am luat aviz de la Ministerul Turismului și am mers, uite-așa, pur și simplu. Veneau turiștii, le deschideam ușa, ”poftim, asta-i cheia, nu știu ce…”. Banii se virau în bancă, plăteam impozite și așa mai departe. Deci am făcut o afacere în pandemie, fără să-mi dau seama că mă pricep să-l fac. Și a mers, pentru că am reușit să strâng vreo 20.000 de euro cu care stau pe economie crasă! Și care nu știu dacă îmi ajung…, deci tot sper, ca pe undeva pe la 1 mai, să apară ceva miracole să pot supraviețui. Deci, eu trăiesc acum cu banii din bancă, obținuți vara trecută pentru turism, nicidecum din cântat sau din altceva”, a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

citește și...