Mihai Trăistariu, despre stilul său vestimentar. ”Nu mai pot să țin pasul, o să rămân poate în urmă cu îmbrăcatul”

22.03.2022, 14:17
Mihai Trăistariu, despre stilul său vestimentar. ”Nu mai pot să țin pasul, o să rămân poate în urmă cu îmbrăcatul”
Mihai Trăistariu, despre stilul său vestimentar. ”Nu mai pot să țin pasul, o să rămân poate în urmă cu îmbrăcatul”

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații despre stilul său vestimentar la postul de televiziune Antena Stars. Acesta a mărturisit că oricât s-ar strădui nu poate fi în pas cu moda. ”Nu mai pot să țin pasul, o să rămân poate în urmă cu îmbrăcatul, o să iau premii pentru voce și mai puțin pentru îmbrăcat”, a spus artistul.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. Acesta a făcut parte din trupa Valahia, iar ulterior a ales cariera solo, fiind una dintre cele mai bune voci masculine de la noi.

Într-un interviu pe caere l-a acordat la postul de televiziune Antena Stars, Mihai Trăistariu a făcut declarații despre stilul său vestimentar, mărturisind că nu prea ține pasul cu moda și că mai mereu a apărut la rubrica ”prost îmbrăcați”. ”Eu, la începutul carierei, și nici acum, nu sunt, cum să zic… preocupat, nici nu mă informez și nici nu sunt talentat la îmbrăcat. Și de atunci dintotdeauna am fost băgat la ,”proști îmbrăcați”. Am mai învățat din mers, am mai întrebat colo-colo. M-am mai sfătuit cu prietenii, cu anii am început măcar să învăț să fiu civilizat, cât de cât ok”, a declarat cântărețul.

Mihai Trăistariu, despre stilul său vestimentar. ”Nu dau trenduri, că nu sunt un brand de îmbrăcat, dar important este să nu mai fiu judecat și criticat”

”Nu dau trenduri, că nu sunt un brand de îmbrăcat, dar important este să nu mai fiu judecat și criticat. Am găsit o postare pe Facebook cu o nouă modă. Noua modă, care este ciudată. Designerii internaționali deja și-au epuizat toate ideile și atunci vin cu tot felul de nebunii… Manechini care erau îmbrăcați deja cu salteaua, cu perna, cu plapuma și așa mai departe. Cu cearșeaful după ei. Mi s-a părut amuzant și, evident, am share-uit asta și am zis că, la următorul concert, trebuie să mă îmbrac așa, că nu se mai poate. Nu mă încadrez în trenduri și niciodată nu m-am încadrat”, a mai spus Mihai Trăistariu.

”Bineînțeles că lumea se amuză și eu mă amuz de situație și îmi dau seama în continuare că lumea este într-o continuă schimbare, viteza este supersonică. Nu mai pot să țin pasul, o să rămân poate în urmă cu îmbrăcatul, o să iau premii pentru voce și mai puțin pentru îmbrăcat”, a încheiat el.

 

citește și...