Mihai Trăistariu, declarații șocante. “Mai vorbesc uneori cu mama mea. Am început s-o caut prin casă disperat”

08.09.2022, 13:54

Mihai Trăistariu șochează din nou. Artistul a mărturisit că vorbește cu mama lui, care este decedată. Se pare că vedeta nu a reușit să treacă peste această pierdere. Artistul a spus că așteaptă semne de la mama lui, înainte de a muri această promițându-i că îl va contacta de pe lumea cealaltă.  “Am început s-o caut prin casă disperat. Vorbeam din nou cu ea”.

Solistul a povestit că a suferit foarte mult atunci când mama să s-a stins din viață în 2006. Artistul a mai spus că seamănă leit cu cea care i-a dat viață și că există momente când mai vorbește cu ea prin casă, cu toate că ea a trecut în neființă.

Mai mult, solistul a mărturist că după moartea acesteia  a început să o caute disperat prin casă și își dorea cu orice preț să stabilească un contact cu ea.

“Mai vorbesc uneori cu ea”

“Pe 3 octombrie era ziua mamei mele, Natalia. Semăn leit cu ea: același zâmbet, aceeași privire blândă, gura mică, ochii verzi, vocea tot de la ea o moștenesc, apoi sufletul ei cald și bun… Mai vorbesc uneori cu ea. Prin casă. De nebun!

Înainte de a muri, în 2006, am avut o discuție serioasă cu ea despre viața de apoi. Știa că sunt pasionat de lucrurile paranormale și că-mi făcusem chiar o obsesie din asta. I-am spus chiar așa : «Mamă, după ce nu vei mai fi… dacă vezi că există ceva pe lumea cealaltă… dă-mi semne, te rog. Nu mă lăsa așa, nelămurit». Și ea mi-a zis : «Da, mamă. O să-ți dau tot felul de semne, ca să-ți dai seama că sunt eu, undeva, acolo».

Peste două săptămâni a murit. Așa că, am început s-o caut prin casă disperat. Vorbeam din nou cu ea. Citeam obsesiv despre Rai, Iad, viața de dincolo, despre Reîncarnare. Nu credeam o iotă! Dar citeam!

Mă agățam de orice… numai să restabilesc un contact cu ea. Îi lăsam semne prin cărți și, după câteva zile, deschideam cartea la pagina respectivă, crezând că primesc vreun semn de la ea. Nimic. Când auzeam zgomote prin casă alergam într-un suflet crezând că sunt semne de la ea!”, a povestit cântărețul.

”O visez atât de des că mă sperie lucrul ăsta”

Vedeta a mai spus că o visează pe mama sa de 10 ori pe an și că se simte speriat de acest lucru. Solistul a spus că își notează tot ce visează, iar apoi încearcă să înțeleagă ce mesaj ar putea mama lui să îi transmită.

„O visez de 10 ori pe an, de 16 ani de când a murit! Mi se pare straniu. Cred că am visat-o de vreo 70-80 de ori. E mult! Acum vreo șapte-opt ani am visat că mi-a zis că, dacă vreau să câștig Eurovison, trebuie să mă îmbrac în alb! Zice lumea că e un semn bun, că ar trebui să dau de pomană.

Doar o visez mereu. O visez atât de des că mă sperie lucrul ăsta. O visez normal, prin casă, trebăluind, gătind, vorbindu-mi. E mereu veselă. Niciodată tristă. Îmi dă sfaturi, îmi povestește vrute și nevrute În nebunia mea, notez. Notez imediat tot ce-mi zice. Și, când mă trezesc mă gândesc câte-o oră, ce semn e ăsta?! Ce-o fi vrut să-mi transmită?

Am fost obsedat de ea, m-a marcat moartea ei! N-am primit semne de la ea, decât visele astea. Dau mereu de pomană hainele pe care nu le mai port, dar nu de sufletul mamei.

I-am tăiat, pe patul de spital, înainte de a muri un fir de păr. I-am zis că o clonez când se va putea! Deocamdată nu e legală clonarea! Mai vorbesc cu ea atunci când merg la cimitir, o dată pe an, atunci când am concert la Piatra Neamț. Vorbesc și prin casă, poate-poate aude! Eu cred că aude, dacă există acolo undeva mă ajută, doar nu m-a abandonat așa!” , a declarat solistul, pentru Click!

citește și...