Mihai Trăistariu a ajuns la capătul răbdării. ”Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e”

13.02.2022, 14:49
Mihai Trăistariu a ajuns la capătul răbdării. ”Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am   zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e”
Mihai Trăistariu a ajuns la capătul răbdării. ”Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e”

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a ajuns la capătul răbdării din cauza facturilor mari pe care le-a primit în ultima perioadă de timp la gaze și curent electric. Artistul a afirmat că ar vrea să plece în Dubai din acest motiv. ”Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e”, a spus Mihai Trăistariu la o emisiune de televiziune.

De curând, Mihai Trăistariu a mărturisit că a ajuns să facă economii la sânge în această perioadă de pandemie. Artistul a explicat că este foarte atent pe ce cheltuie banii.

Acum, cântărețul se confruntă cu o altă problemă legată de bani din cauza facturilor foarte mari care i-au venit pentru consumul de gaze și energie electrică. Acesta a declarat, la emisiunea ”Star Magazin”, de la postul de televiziune Antena Stars, că ar vrea să se mute în Dubai ca să scape de aceste probleme.

Mihai Trăistariu a ajuns la capătul răbdării. ”Scumpirile astea sunt exagerate”

„M-am plâns acum o lună de o factură de 2.380 de lei. Am o școală de muzică în Constanța care produce vreo mie de euro pe lună. Și cu pandemia a fost și închisă. După ce m-am plâns am sperat că vin miracolele, dar au venit necazurile. Ieri am primit noua factură și suma de 3.800, aproape 4.000 de lei doar gazul. Aștept și curentul care luna trecută fusese 600 de lei. Scumpirile astea sunt exagerate”, a declarat Mihai Trăistariu, notează spynews.ro.


„Mi se pare o nenorocire, parcă suntem… Covid-ul colcăie, războiul stă să bată la ușă, prețurile au bubuit, zici că e apocalipsa. Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e. Sunt foarte derutat, chiar nu știu ce o să fac, am încercat să fac și economie la căldură”, a mai spus cântărețul, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...