Mihai Onilă, totul despre noua iubită. Cum a cunoscut-o pe Laura

10.12.2020, 10:27
Mihai Onilă, totul despre noua iubită. Cum a cunoscut-o pe Laura
Mihai Onilă, totul despre noua iubită. Cum a cunoscut-o pe Laura

Mihai Onilă a trecut pestre separarea de soția sa și acum trăiește o nouă poveste de dragoste. Artistul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala sa iubită, Laura.

Cântărețul Mihai Onilă a dat detalii despre noua sa relație la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars. ”Chiar și tatăl meu a observat că semănăm, că avem trăsături comune. Ne-am cunoscut prin intermediul internetului. Eu predau cursuri de vindecare și ea a cerut un curs pe Facebook. Am zis că da și am făcut două cursuri împreună, după care, într-o zi, s-a hotărât să ceară ceva de la mine, ceva special și în momentul acela eu am început să o văd cu alți ochi și ea la fel pe mine”, a dezvăluit Mihai Onilă despre Laura, actuala sa iubită.

”Totul a venit natural. A fost ceva așa, ca și cum trebuia să se întâmple. Nu am făcut eforturi de a începe o relație. Totul a fost extrem de natural, din discuții extrem de normal și am ajuns să ne spunem ce simțim unul pentru celălalt”, a completat artistul, citat de spynews.ro.

Mihai Onilă a anunțat pe Facebook că s-a separat de soție

Mihai Onilă, în vârstă de 49 de ani, a anunțat  pe contul său de Facebook, în vara acestui an, că s-a despărțit de soția sa, AdrianaCei doi erau stabiliți în Belgia de mai mulți ani. 

„Cred că pierderea fetiței a răcit sentimentele. Am crezut că ne-a apropiat. Au existat resentimente din ambele părți, chestii care ne-au făcut să ne îndepărtăm”, a declarat Mihai Onilă

În anul 2016, Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, și soția sa au trecut printr-o mare dramă. Fetița lor, e doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a încetat din viață în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier.

 

citește și...