Mihai Onilă, despre relația cu noua lui parteneră. ”Lucrăm şi la un copil, pentru că ne dorim foarte mult”

29.06.2021, 15:59
Mihai Onilă, despre relația cu noua lui parteneră. ”Lucrăm şi la un copil, pentru că ne dorim foarte mult”
Mihai Onilă, despre relația cu noua lui parteneră. ”Lucrăm şi la un copil, pentru că ne dorim foarte mult”

Mihai Onilă trăiește o poveste de dragoste cu Laura. Cei doi formează un cuplu de un an și relația lor este din ce în ce mai strânsă. Acesta a făcut declarații despre relația sa cu Laura la o emisiune de televiziune de la Prima TV. Cei doi își doresc să formeze o familie și chiar să aibă un copil împreună.

Mihai Onilă a anunțat  pe contul său de Facebook, în vara anului trecut, că s-a despărțit de soția sa, AdrianaCei doi erau stabiliți în Belgia de mai mulți ani.  În anul 2016, Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, și soția sa au trecut printr-o mare dramă. Fetița lor, e doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a încetat din viață în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier.

Mihai Onilă a trecut peste separarea de soția sa și acum trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Laura.

Mihai Onilă, despre relația cu noua lui parteneră. ”M-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama”

Mihai Onilă a făcut dezvăluiri despre relația cu Laura la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV. “Am o relaţie frumoasă cu Laura. Este şi ea româncă, e partenera mea de viaţă. Laura este la fel ca şi mine, terapeut. Aşa ne-am şi cunoscut, prin cursurile pe care le predau eu, de Reiki. Împreună am lucrat fără nici un fel de gânduri sau alte legături, până în momentul în care ea mi-a cerut o şansă, din acel moment m-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama. Am intrat într-o relaţie cu paşi mărunţi. Am împlinit deja un an de când suntem împreună. Timpul zboară, eu sunt foarte fericit. Şi, din momentul în care m-am vindecat pe mine, am înţeles cum să devin şi bogat, şi fericit, şi împăcat cu trecutul şi totul funcţionează aproape perfect… Ne armonizăm, ne reechilibrăm, încercăm fiecare să aducem aportul nostru energetic în relaţie, astfel încât împreună să fim unul!”, a spus Mihai Onilă, potrivit click.ro.

În ceea ce privește viitorul relației sale cu Laura, Mihai Onilă a afirmat: “În propria noastră casă, în propria noastră clinică de terapii complementare şi probabil într-o bunăstare pe care deja o avem. Da, lucrăm şi la un copil, pentru că ne dorim foarte mult acest lucru!”.

citește și...