Mihai Mitoșeru spune tot despre divorțul de Noemi. ”După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât”

25.11.2022, 16:19
Mihai Mitoșeru spune tot despre divorțul de Noemi. ”După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât”
Mihai Mitoșeru spune tot despre divorțul de Noemi

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre divorțul de cea care i-a fost soție, Noemi Dragomir. cei doi s-au separat în umă cu trei ani. ”După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât”, a mîărturisit Mihai Mitoșeru în cadrul unei emisiuni.

Mihai Mitoșeru este cunoscut ca actor și prezentator de televiziune. Acesta a dezvăluit, pentru revista Viva, cu ce vedete din showbiz-ul românesc, are relații foarte bune și cine sunt cei care i-au fost mereu alături de-a lungul timpului.

În plan personal, Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa. În anul 2000, Mihai Mitoșeru a trecut prin momente cumplite, iubita sa de la acea vreme, cu care avea o relație de 10 ani, pierzându-și viața. Actorul a vorbit, la emisiunea ”Bărbați vs femei”,  despre separarea de cea care i-a fost soție, Noemi Dragomir.

Mihai Mitoșeru spune tot despre divorțul de Noemi. ”În loc să fiu eu ok și mai matur, îi răspundeam mai rău decât o făcea ea”

”Am divorțat acum trei ani. Am avut două relații, una de 10 ani, una de 14 ani. Cred că am fost destul de ok în viața asta și destul de serios. Nu mă întreba de ce am divorțat că nici eu nu știu. Acum îmi pare rău. (…) Ne plafonasem, nu am știut cum să gestionez siatuația. După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât. Poate ar fi trebuit să fac și eu ceva, dar în loc să fiu eu ok și mai matur, îi răspundeam mai rău decât o făcea ea și nu am știut să salvez situația”, a declarat Mihai Mitoșeri, potrivit Wowbiz.

„Sunt om de relație drept dovadă relațiile de 10, respectiv 14 ani, înseamnă enorm, unii poate nu au într-o viață. Trebuie să găsesc persoana cu care simt eu că vreau să stau, să trăiesc”, a mai spus acesta.
citește și...