Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu fosta soție la nici un an de la divorț. Cum l-a dat Andreea Mantea de gol

28.08.2020, 15:22
Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu fosta soție la nici un an de la divorț. Cum l-a dat Andreea Mantea de gol
Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu fosta soție la nici un an de la divorț

Încurcate sunt căile iubirii! Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu fosta soție la nici un an de la divorț. Prezentatorul de la Kanal D a revenit în brațele lui Noemi Dragomir. Cea care l-a dat de gol a fost Andreea Mantea, în emisiunea lui Teo Show.

Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru prezintă împreună emisiunea ‘Se strigă darul’, la Kanal D. Cei doi au o relație frumoasă de prietenie, iar bruneta este la curent cu noutățile din viața colegului său.

Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu fosta soție

Drept urmare, Andreea Mantea a dezvăluit, joi seară, 27 august, la ‘Teo Show’, că Mihai Mitoșeru s-a întors la fosta lui parteneră.

‘Am înțeles că s-a împăcat cu soția. Felicitări! Mă bucur de tine, Mihai și mai stai și tu pe acasă ca să nu vă despărțiți’, a spus Andreea Mantea, în direct.

Mihai Mitoșeru a plâns la tv

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au divorțat la notar în luna noiembrie 2019, după 13 ani de relație. După despărțire, prezentatorul tv a suferit enorm și nu a mai avut nicio relație serioasă.

‘Notarul, care este un bun prieten, tot încerca să găsească motivul pentru care noi practic ne-am despărțit, după 13 ani. Motiv pe care nici noi nu l-am găsit. E adevărat că n-a fost înșelat, n-a fost bătut, a fost ceva mult mai grav. A fost momentul în care, după 12 ani, ne-am plafonat. Trăiam din inerție. Ea venea foarte obosită de la serviciul la care muncește enorm. Se muncește foarte mult acolo și normal că îl dai pe omul de lângă tine, că așa e viață. Eu veneam obosit, inclusiv de la nunți, unde lumea credea doar ne distrăm, se muncește enorm. Filmăm și 24 de ore non stop. La un moment dat nu aveam timp decât să ne schimbăm și să facem un duş.

Şi toate evenimentele pe care le prezint şi stau ca nebunul pe scenă ore întregi, sunt setat numai la treaba aia – după care vreo două zile sunt zombie, stau pe canapea şi mă uit la perete sau la televizor, prin televizor… Cu siguranţă, nu ne-am dat seama că am început să ne îndepărtăm unul de altul, să ne certăm foarte tare, să vorbim urât… Amândoi orgolioşi, amândoi Raci – nici eu nu lăsam de la mine, nici ea de la ea, nici eu nu făceam nimic, nici ea nu făcea nimic. Şi am făcut cea mai mare greşeală din viaţa mea: am vorbit urât şi am făcut urât. Sunt 90% melancolic!’, a spus Mitoşeru, la Teo Show, cu ochii în lacrimi.

citește și...