Ce a făcut fosta soție a lui Mihai Mitoșeru când a aflat că acesta a fost operat

04.07.2020, 10:15
Ce a făcut fosta soție a lui Mihai Mitoșeru când a aflat că acesta a fost operat
Ce a făcut fosta soție a lui Mihai Mitoșeru când a aflat că acesta a fost operat

Mihai Mitoșeru, în vârstă de 44 de ani, a fost operat de urgență. Fosta sa soție, Noemi, de care a divorțat anul trecut, a fost alături de el.

Mihai Mitoșeru a trecut prin momente dificile zilele trecute, când a fost operat de urgență. Varicele i-au ridicat probleme serioase, iar când s-a prezentat la control, medicii i-ar fi spus că a fost la un pas de moarte.

Actorul se simte bijne acum și a fost externat. Fosta sa so9ție, Noemi, a fost alături de acesta, după cum a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.


”Când a aflat că va fi operat, Mihai a sunat-o pe Noemi, iar ea a venit la spital imediat, deși era la o sală de sport. A vorbit cu medicii, l-a încurajat, apoi i-am lăsat pe amândoi acasă, i-am dus cu mașina mea. Era îngrijorată pentru el, așa cum e îngrijorată o soție pentru bărbatul ei”, a povestit Adriana, vineri, la matinalul Antenei Stars.

Ce spune Camelia Mitoșeru despre starea de sănătate a fiului ei


Actrița Camelia Mitoșeru, a explicat care este starea de sănătate a fiului ei, Mihai Mitoșeru.

”Cred că a durat vreo oră și ceva. Are bandajate ambele picioare, asta știu. Peste zece zile își scoate bandajele. E bine, asta este important. El m-a sunat. Se simte bine”, a spus Camelia Mitoșeru, potrivit revistei Viva.

”Nu este în spital. A plecat acasă. O să meargă control peste zece zile. S-a panicat când i-a zis doctorul în ce hal e. Jos pălăria pentru doctorul care l-a făcut să se opereze pe loc”, a adăugat mama lui Mihai Mitoșeru.

Mesajul transmis de Mihai Mitoșeru după operație


După ce a fost externat, Mihai Mitoșeru a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”După operație zâmbetul îți reapare pe buze. Acum încep sa realizez ce se putea întâmpla. În urma cu 3 ani socrul meu a murit din același motiv! Dacă nu mă suna Adriana Bahmuțeanu sa-mi zică dacă nu vreau să mai fac un control să văd dacă totul e ok (ea era acolo tot pentru un simplu control), habar nu aveam că am un cheag de sânge care putea pleca în orice clipa către inimă.

Ultimul Doppler l-am făcut acum doi ani și aflasem că totul e in regula. Sunt acasă, mă recuperez, dar vreau sa mulțumesc din nou echipei medicale care timp de două ore (cât a durat operația) a făcut tot posibilul să mă scoată din stare, eu fiind cel mai fricos om din lume, și (bineînțeles) tuturor celor care s-au gândit la sănătatea mea!”, a spus actorul.

citește și...