Mihai Mitoșeru iubește din nou. ”Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem!”

27.07.2022, 13:49
Mihai Mitoșeru iubește din nou. ”Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem!”
Mihai Mitoșeru iubește din nou

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru a dezvăluit că este îndrrăgostiut. Acesta a fost căsătorit cu Noemi Dragomir, de care s-a separat în anul 2019. ”Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem!”, a declarat Mihai Mitoșeru despre noua sa relație. Ac esta a făcut declarații și despre fosta parteneră de viață.

Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa. În anul 2000, Mihai Mitoșeru a trecut prin momente cumplite, iubita sa de la acea vreme, cu care avea o relație de 10 ani, pierzându-și viața.

Acum, Mihai Mitoșerru este din nou îndrăgostit. Acesta a dat detalii despre noua sa relație sentimentală în cadrul unui inteviu pentru click.ro.

Mihai Mitoșeru iubește din nou.”Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok”

 

”Dacă tot am vorbit, eu sunt foarte sincer! Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebat dacă se mai vede din nou căsătorit, Mihai Mitoșeru a răspuns: ”Da! Dar nu am de-astea! Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu… Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu! (…) Și cred, nu știu dacă mă voi căsători neapărat, dar cred că voi avea o relație și sper că voi avea o relație!”.

Prezentatorul de televiziune a explicat și ce anume își dorește de la femeia de lângă el: ”Îmi doresc mult! Îmi doresc puțin dar mult! Îmi doresc să fie normală, îmi doresc să pot să vorbesc cu ea, să mă uit la ea, să mănânc cu ea, să îmi placă totul cu ea!”.

 

citește și...