Mihai Mitoșeru dă amănunte despre viața sa sentimentală. ”Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că așa a fost situația”

12.09.2020, 13:06
Mihai Mitoșeru dă amănunte despre viața sa sentimentală. ”Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că așa a fost situația”
Mihai Mitoșeru dă amănunte despre viața sa sentimentală. ”Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că așa a fost situația”

Mihai Mitoșeru a decis să facă lumină în ceea ce privește viața sa sentimentală. Acesta a vorbit deschis despre relația cu fosta sa soție, dar și despre legătura pe care a avut-o ulterior cu o altă femeie.

Mihai Mitoșeru a divorțat de Noemi, după care aceasta a încercat să revină în viața lui. Actorul și prezentatorul TV a avut și o altă relație, însă a rămas și fără fosta soție, și fără iubită.

”Un an de zile am fost singur, am divortat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că dacă divorţăm, ea se trezeşte, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greşit, dar ea nu şi-a mai revenit. Murise tatăl şi bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus job-ul care o stresa foarte mult. Astfel că un an de zile noi nu am mai vorbit.

Şi după un an de zile am ieşit şi eu cu o fată, am ieşit vreo 3 luni de zile şi ea a aflat că noi suntem într-un club şi ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am ştiut ce să fac. Aşa că am scos-o afară să vorbim. Şi ea mi-a zis că m-a lăsat un an de zile să sufăr ca să mă trezesc la realitate.După asta a plecat acasă şi noi am început să vorbim iar.

Dar nici faţă de fata cealaltă nu m-am purtat urât, deşi a spus că nu se simţea bine când a văzut că nu o lăsam de izbelişte pe Noemi, pentru că era într-o perioadă mai grea. Fata aceea a pus punct pentru că nu îi mai plăcea situaţia, iar Noemi nu poate să iasă din starea asta sau nu vrea şi eu nu o pot lua cu forţa”, a spus Mihai Mitoșeru la o emisiune TV, potrivit okmagazine.ro.

Prezentatorul mărturiseşte că a ajuns să joace la două capete din cauza situaţiei în care se afla.

“Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că aşa a fost situaţia. Am fost într-o situaţie urâtă, aşa că am încheiat-o cu amândouă, nu din vina mea. Acum sunt singur, dar am ieşit cu o fată de două ori. Nu ştiu ce va fi, nu-mi propun nimic, dar vreau o relaţie cu o fată ok”, a adăugat el.

Ce spune Camelia Mitoșeru despre viața sentimentală a fiului ei

Camelia Mitoșeru a explicat ce s-a întâmplat atunci când Noemi a intervenit în relația pe care Mihai Mitoșeru o avea cu o altă femeie după divorțul de ea.

”Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a fost scandal. I-a spus să îi dea telefon a doua zi. Sunt 14 ani, Mihai a preferat-o pe ea, mai ales dacă a văzut că s-a dus după el. Dar ea a făcut… nu știu ce a făcut. Dar ea nu a trecut peste. Mihai a tot încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. Ea nu a răspuns la treaba asta”, a declarat camelia Mitoșeru la Antena Stars, citată de spynews.ro.

”După ce s-a dus după el, cealaltă fată s-a săturat de amestecul lui Noemi în toată combinația lor și atunci Mihai i-a zis că după 14 ani nu poate renunța la relația cu ea. Fata a înțeles, dar nu a mai mers. Cât despre Noemi, i-a luat și numele la divorț, îți dai seama că a durut-o foarte tare”, a completat mama lui Mihai Mitoșeru.

citește și...