Mihai Mitoșeru a împlinit 45 de ani. Cum a petrecut după ce a fost la un pas de moarte

06.07.2020, 11:22
Mihai Mitoșeru a împlinit 45 de ani. Cum a petrecut după ce a fost la un pas de moarte
Mihai Mitoșeru a împlinit 45 de ani. Cum a petrecut după ce a fost la un pas de moarte

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru și-a aniversat ziua de naștere la doar câtgeva zile după ce a fost externat din spital.

În data de 5 iulie 2020, Mihai Mitoșeru a împlinit 45 de ani. Deși a fost externat de câteva zile, acesta a petrecut în compania prietenilor, la o terasă din Capitală. Printre cei care au fost alături de el s-au aflat Oana Roman și cântărețul Tavi Colen.

Mihai Mitoșeru a fost mai mult decât încântat să fie alături de prietenii săi, cărora a ținut să le mulțumească pentru că s-au gândit la el. De asemenea, Mihai Mitoșeru a primit numeroase urări pe pagina sa de socializare. Actorul le-a mulțumit internauților care i-au transmis mesaje de ziua lui de naștere.

”Mulțumesc mult pentru urări! Dau “noroc” cu cola pentru ca iau antibiotic! Deja mi-ați făcut ziua mai frumoasă!”, a spus Mihai Mitoșeru.

”Vă mulțumesc din suflet pentru urări! Azi mă distrez și eu cum pot (după operatie), dar oricum mă simt minunat datorită vouă! ?”, a adăugat el.

”Am avut o zi superba datorită celor care s-au gândit la mine!”, a încheiat el.

 

Ce a spus Mihai Mitoșeru după ce a fost operat

Mihai Mitoșeru a trecut prin momente dificile zilele trecute, când a fost operat de urgență. Varicele i-au ridicat probleme serioase, iar când s-a prezentat la control, medicii i-ar fi spus că a fost la un pas de moarte.

După ce a fost externat, Mihai Mitoșeru a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”După operație zâmbetul îți reapare pe buze. Acum încep sa realizez ce se putea întâmpla. În urma cu 3 ani socrul meu a murit din același motiv! Dacă nu mă suna Adriana Bahmuțeanu sa-mi zică dacă nu vreau să mai fac un control să văd dacă totul e ok (ea era acolo tot pentru un simplu control), habar nu aveam că am un cheag de sânge care putea pleca în orice clipa către inimă.

Ultimul Doppler l-am făcut acum doi ani și aflasem că totul e in regula. Sunt acasă, mă recuperez, dar vreau sa mulțumesc din nou echipei medicale care timp de două ore (cât a durat operația) a făcut tot posibilul să mă scoată din stare, eu fiind cel mai fricos om din lume, și (bineînțeles) tuturor celor care s-au gândit la sănătatea mea!”, a spus actorul.

citește și...