Mihai Mitoșeru, alături de fosta soție, Noemi. ”Nu ne-am împăcat, am venit să ne treacă emoțiile”

16.10.2020, 13:33
Mihai Mitoșeru, alături de fosta soție, Noemi. ”Nu ne-am împăcat, am venit să ne treacă emoțiile”
Mihai Mitoșeru, alături de fosta soție, Noemi. ”Nu ne-am împăcat, am venit să ne treacă emoțiile”

Mihai Mitoșeru s-a afișat din nou alături de fosta sa soție, Noemi. Artistul a explicat care a fost motivul pentru care au fost împreună.

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare alături de fosta sa soție, Noemi, la restaurant. Însă, acesta a ținut să le precizeze fanilor că nu este vorba despre o împăcare cu fosta sa parteneră de viață. Motivul pentu care cei doi s-au întâlnit este legat de cățelușa lor, Misha, care a avut probleme.

”Nu ne-am împăcat, am venit sa ne treacă emoțiile cât timp prietenul Vitalaru Bogdan Alexandru o sterilizează pe Misha! ??”, a notat Mihai Mitoșeru în dreptul imaginii.

Ulterior, Mihai Mitoșeru a explicat și care este starea cățelușei lor, care a fost operată.

”Prieten drag și doctor bun, la cât de fricoși suntem noi, numai in tine am avut încredere! Bineînțeles ca Misha e ok după operatie, îți multumim din suflet! ?”, a spus Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru spera ca fiul ei și fosta noră să se împace

Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit recent, la o emisiune de televiziune, că speră ca fiul ei și fosta sa noră să se împace. Camelia Mitoșeru ține foarte mult la Noemi.

„Am făcut o promisiune față de bunica ei. I-am promis că o să am grijă de ea toată viață. Fiecare e pe drumul lui. Ea nu depinde de el. Fiecare are viața lui, are meseria lui”, a afirmat actrița.

Camelia Mitoșeru a comentat și despre motivele care ar fi putut să ducă la separarea celor doi.

„Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) El are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e separat”, a mai spus mama lui Mihai Mitoșeru, conform sursei menționate.

„El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată”, a completat aceasta.

citește și...