Mihai Mitoșeru, adevărul despre separarea de Noemi, fosta sa soție. ”Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc”

21.02.2022, 15:25
Mihai Mitoșeru, adevărul despre separarea de Noemi, fosta sa soție. ”Am divorțat... că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc”

Actorul ș prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru a făcut declarații despre separarea sa de Noemi Dragomir, cea care i-a fost soție până în anul 2019. ”Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc”, a mărturisit Mihai Mitoșeru în cadrul unu interviu.

Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa.

Mihai Mitoșeru a făcut recent declarații despre separarea de cea care i-a fost soție, Noemi Dragomir.

Mihai Mitoșeru, adevărul despre separarea de Noemi, fosta sa soție. ”Am divorțat, că am fost fraier…”

”Să învățăm din perioada asta de pandemie multe. Eu am învățat multe în doi ani de zile. Mie mi s-au întâmplat toate în acești doi ani. Aș fi vrut să nu existe. Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, că am fost fraier…”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru wowbiz.ro.

Mihai Mitoșeru a făcut declarații și despre mama sa, actrița Camela Mitoșeru, și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat aceasta: ”După aceea s-a întâmplat cu mama să aibă tumoră pe creier, 6 centimetri, exact acum un an și ceva s-a operat. După aceea a fost bine, a fost rău, a fost bine, a fost rău. Și acum stau cu stres, când mă sună, nu mă sună, a luat pastile, n-a luat pastilele…dacă nu răspunde, deja înnebunesc și plec spre ea. Așa e normal să fie un copil. Am învățat la un moment dat că trebuie să înveți să te descurci singur. Niciodată n-am știut sau n-am vrut să mă descurc singur. Aveam o soție, am o mamă, dar la un moment dat poți să nu mai ai. Soția nu mai e…”.