Mihai Mărgineanu și-a vărsat of-ul. ”Numai eu cred că am cheltuit vreo 3.000 de euro pe teste în perioada asta”

12.01.2022, 10:56
Mihai Mărgineanu și-a vărsat of-ul. ”Numai eu cred că am cheltuit vreo 3.000 de euro pe teste în perioada asta”
Mihai Mărgineanu și-a vărsat of-ul în online. ”Numai eu cred că am cheltuit vreo 3000 de euro pe teste în perioada asta”

Binecunoscutul artist Mihai Mărgineanu, în vârstă de 52 de ani,  și-a vărsat of-ul în mediul online. Într-o postare pe care a făcut-o pe Facebook, artistul explică cum a fost afectat de pandemia de coronavirus în ultimii doi ani. ”Numai eu cred că am cheltuit vreo 3.000 de euro pe teste în perioada asta”, a spus Mihai Mărgineanu, printre altele.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. În plan personal, Mihai Mărgineanu este căsătorit cu Andreea și are doi copii.  Într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Facebook, Mihai Mărgineanu vorbește despre pandemia de coronavirus. Artistul a povestit cum a fost afectat de pandemie în ultimii doi ani, dar și despre vaccinuri și măsurile care au fost luate în acest context.

”Astept de 2 (doi) ani sa se termine mizeria asta si vad ca nu da niciun semn ca s-ar termina.. Am stat inchis in casa, si eu si restul lumii. Am avut magazine inchise, n-am mai putut merge la concerte, m-am adaptat cum am putut ca sa nu ma duc la dracu’ cu capu’ . ( ia uite si-o rima). Am trecut prin boala ca, deh, asa e cand cunosti multa lume si crezi ca tie nu ti se intampla. Autoritatile mi-au spus ca daca trec prin boala devin imun si mi-au dat un cod (incredibil dar adevarat … mi-au dat un cod QR !). Dupa aia s-au razgandit si au zis ca nu mai e de ajuns sa iei boala ca tre’ sa te si vaccinezi. M-am si vaccinat, da-i dracu de prosti insistenti ! Si uite asa s-au bagat mai multe tipuri de vaccin. L-au izolat pe ala facut de engleji (Astra Zeneca) ca pandemia a fost si contemporana cu porcaria lor de Brexit. (pandemia-porcaria …alta rima !)  Usor-Usor n-a mai fost bun nici Jonhson ca, cica, ala e clasic. (au ajuns si vaccinurile sa se clasicizeze ca muzica sau ca dramaturgii. Ne-am dat dracu’!) Dar, in schimb, in farmacii nu gasesti antivirale nici daca tragi cu tunul!”, a scris artistul în mediul online.

Mihai Mărgineanu și-a vărsat of-ul. ”Plec la schi si trebuie sa mai platesc un PCR, in loc sa beau bere de banii aia

”Bun! M-am vaccinat cu cel mai “la moda” vaccin. Doua doze ca asa zice treaba! Pfizer (cred ca asa se scrie). Intre timp au fost vreo 4 valuri de imbolnaviri si au mai introdus niste “restrictii” . De restrictiile alea vechi si prostesti nu s-a facut nimeni responsabil. Nimeni-Niminea ! Zici ca nici n-au fost inchise TOATE restaurantele, toate spectacolele, toate muzeele, toate activitatile timp de cateva luni de zile . Zici ca nu s-a indus panica de catre presa de parca ne mancau extraterestrii de vii! Zici ca nu conteaza ca un test costa in medie 80 de euro cam peste tot si numai eu cred ca am cheltuit vreo 3.000 de euro pe teste in perioada asta (din care doar unul a iesit pozitiv, fir-ar sa fie! ). S-au cam imbogatit unii!”, a mai spus Mhai Mărgineanu.

Artistul a explicat că deși este vaccinat mai trebuie să facă o doză pentru a putea merge în vacanță în Austria.

”Am facut boala, m-am si vaccinat! Dar acuma tre’ sa mai fac un vaccin . Booster-ul! (are nume de SUV) De ce ? Pentru ca Austria a hotarat ea-de-una-singura ca nu ma pot duce sa schiez acolo fara booster. Daca n-am booster tre sa fac PCR  (as fi schiat in Romania, dar la noi mai mult stau in telescaun sau la coada decat pe schiuri in viteza). Cu doua vaccinuri la bord si boala facuta, austriecii imi mai cer un cod! (ca daca nu plateam vacanta de schi din octombrie, nu ma mai duceam in tara aia plina de subalterni lispiti de simtul umorului, nici ca prizonier !). Asa ca plec la schi si trebuie sa mai platesc un PCR (toata viata am urat PCR-ul si acuma nu mai pot umbla fara el in buzunar!) , in loc sa beau bere de banii aia.  (80 de euro impartit la 3,5 euro halba egal doar 22 de beri) . E scumpa berea in Austria, fir-ar! Si mai ziceti voi astia mai catolici ca Papa ca suntem noi rai si necivilizati!  Cand, de fapt, autoritatile sunt PRAF, n-au nimic in cap, isi dau cu stangul in dreptu’ si nu isi asuma nicio responsabilitate nici sa-i pici cu ceara de albine incinsa si au comportament secretare din multinationale. (alta rima!)”, a explicat el.

În continuare, Mihai Mărgineanu mai vorbește despre vaccinuri și ce înseamnă vaccinarea:

citește și...