Cum a cunoscut-o Mihai Mărgineanu pe soția sa. ”Eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze”

07.12.2021, 16:00
Cum a cunoscut-o Mihai Mărgineanu pe soția sa. ”Eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze”
Cum a cunoscut-o Mihai Mărgineanu pe soția sa. ”Eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze”

Binecunoscutul artist Mihai Mărgineanu, în vârstă de 52 de ani, a povestit cum a cunoscut- pe cea care îi este parteneră de viață, Andreea. Cei doi se știu încă din copilărie și au devenit un cuplu după ani. ”Eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze”, a dezvăluit Mihai Mărgineanu într-un interviu.

Mihai Mărgineanu este căsătorit cu Andreea și are doi copii.  Artistul a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, cum a cunoscut-o pe cea care îi este soție.

”Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!)”, a dezvăluit Mihai Mărgineanu.

Cum a cunoscut-o Mihai Mărgineanu pe soția sa. ”Nu ne-am văzut aproape 20 de ani”

Deși se cunoșteau din copilărie, Mihai Mărgineanu și Andreea au început relația ani mai târziu: ”Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare). Practic, ne-am adus aminte unul de altul. De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur”.


”Andreea este femeia care a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza. Deci, merită tot și orice! Și am dorit să fac totul ca să-i îndeplinesc acel vis nebun care îi sălășluia prin gânduri: să se mărite în picioarele goale, pe plajă, la Vama Veche”, a spus artistul despre nunta cu Andreea, din 2008, de la malul mării.

citește și...