Mihai Mărgineanu a plecat din România: ‘Am auzit că în țară merge din ce în ce mai rău’

21.07.2020, 22:49
Mihai Mărgineanu a plecat din România: 'Am auzit că în țară merge din ce în ce mai rău'

După ce s-a ridicat starea de urgență din România, Mihai Mărgineanu a ales să plece din țară. Actorul din ‘Las Fierbinți’ se află de mai bine de o lună pe o barcă în Grecia.

Pentru că nu avea concerte, Mihai Mărgineanu, în vârstă de 50 de ani, și-a luat o vacanță prelungită. Pe contul lui de Facebook, artistul le-a povestit fanilor virtuali cum a luat decizia de a pleca din România, împreună cu familia lui.

Mihai Mărgineanu se află în vacanță

‘Sunt plecat de acasă cam de o lună. Am plecat în Spania via Sofia, pentru că zborurile din România către Spania erau interzise în detrimentul total al Aviației Române, deși autocarele și trenurile mergeau către Vest absolut normal. Din Madrid am plecat acum două zile, în zbor cu Iberia către Atena, completând formularul-cerință al autorităților grecești și nu am fost vreo secundă lezat de măsurile spaniolilor sau ale grecilor.

Acum, sunt undeva pe mare pe o barcă mică lângă familia mea aventuroasă. Eu conduc barca, eu comand, eu execut. Ieri seara am cinat pe insula Idra – este plin de turiști, dar total lipsită de rusi, chinezi și americani, iar noi patru eram singurii români printre greci’, a povestit pe Facebook Mihai Mărgineanu.

Cu toate că este departe de casă, solistul a precizat este informat zilnic cu tot ce se întâmplă în țară, mai ales că numărul cazurilor noi de îmbolnăvire cu coronavirus a explodat.

‘Am auzit că în țară sunt din ce în ce mai mulți depistați pozitiv la Covid și că Arafat vrea o nouă stare de urgență. Am auzit că litoralul românesc e plin de petreceri și că vedete multe s-au pricopsit cu Covid. Aud că o cunoștință de-a mea s-a programat la test de Covid , n-a ajuns să-l facă pentru că n-a putut să se ducă, dar a primit acasa analizele precum că e pozitiv la Covid.

Aud și tot aud, fără să cred mai nimic din tot ce aud pentru ca habar nu am ce să cred. Mi s-au anulat din nou câteva concerte și crede-mă că le-aș fi anulat eu dacă lucrurile merg așa prost. Dar oare merg prost sau oare nu merg prost? Am ajuns la Caragiale! El a inventat “eu cu cine votez”? Și eu ce sa cred? Ca nici la știri nu e vreo treabă!’, a mai adăugat actorul.

Au fost reluate filmările

Filmările pentru serialul ‘Las fierbinți’ au fost reluate, iar actorilor și echipei de producție le-au fost impuse măsuri drastice de protecție.

‘Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stăm mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui.

Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâția ani, am devenit o familie suntem foarte apropiați și acum e destul de trist’, a declarat Mihai Bobonete pentru Libertatea.ro.

citește și...