Cum se desfășoară filmările serialului ”Las Fierbinți”. ”E o schemă foarte ciudată”

18.07.2020, 14:37
Cum se desfășoară filmările serialului ”Las Fierbinți”. ”E o schemă foarte ciudată”
Cum se desfășoară filmările serialului ”Las Fierbinți”. ”E o schemă foarte ciudată”

Actorul Mihai Bobonete a explicat cum se desfășoară filmările pentru serialul ”Las Fierbinți”, una dintre cele mai de succes producții de la Pro TV.

Mihai Bobonete, alias Bobiță din serialul ”Las Fierbinți”, a dezvăluit cum se desfășoară filmările în această perioadă.  Sistate la începutul lui martie, când s-a decretat starea de urgență, filmările serialului ”Las Fierbinți” au reînceput în luna iunie.

”Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stăm mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui.

Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâția ani, am devenit o familie suntem foarte apropiați și acum e destul de trist”, a declarat Mihai Bobonete pentru libertatea.ro.

Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bobonete de când joacă îl serialul ”Las Fierbinți”

Mihai Bobonete a explicat, în stilul caracteristic, cum s-a schimbat viața sa odată cu apariția sa în serialul de la Pro TV.

”În primii ani de serial, că anul acesta se fac 10 ani, în primii 4-5 ani primeam reduceri. La piață îmi mai puneau câțiva cartofi în plus când cumpăram. Acum, în ultimii 5 ani, când deja s-a scris prin presă că câștigăm averi impresionante, s-a schimbat situația. Acum, când mă recunosc în piață, mă trag la cântar că zic că am bani mulți. Promoții n-am mai văzut de mult”, a declarat actorul.

Mihai Bobonete a comentat și pe marginea problemelor financiare provocate de pandemia de coronavirus în țara noastră.

”Dacă nu venea pandemia asta, eu cred că apucam până în martie să dau toate datoriile. Dar am anunțat acum că nu am ce să fac, că nu am mai avut cum să mai joc, stau acasă. Nu am de unde”, a mai afirmat artistul.

 

citește și...