Mihai Leu se confesează. ”Nu sunt un om bogat, sunt un om fericit”

07.05.2022, 11:49
Mihai Leu se confesează. ”Nu sunt un om bogat, sunt un om fericit”
Mihai Leu se confesează. ”Nu sunt un om bogat, sunt un om fericit””

Fostul mare campion la box Mihai Leu, în vârstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri despre viața sa în cadrul unui interviu. ”Cel mai important lucru este că am o familie minunată și mă înțeleg foarte bine și cu soția și cu băiatul. În rest, sincer acum, dacă am 100 de lei în buzunar sunt fericit, dacă am numai cinci, sunt la fel de fericit! Nu sunt un om bogat, sunt un om fericit!”, a spus sportivul.

Mihai Leu s-a făcut cunoscut ca pugilist, fiind campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări. Ulterior, Mihai Leu început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în anul 2003.

De-a lungul anilor, sportivul a trecut prin momente deificile în ceea ce privește sănătatea. despre viața sa a făcut acesta mărturisiri în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Mihai Leu se confesează. ”Tot ce am făcut în sport m-a influențat și în viața de zi cu zi”

„Am avut multe momente grele în viață, dar cred că întotdeauna este cel mai imprtant să înveți din greșeli, să fii optimist, să ai puterea să treci peste ele. Sportul m-a ajutat foarte mult, pentru că în ringul de box iei lovituri. Trebuie să fii în stare să rămâi în picioare, să-ți păstrezi calmul. Tot ce am făcut în sport m-a influențat și în viața de zi cu zi. Sunt bine, sunt chiar foarte bine, mă simt bine, mă pregătesc de cursă. E totul în regulă. Cel mai important lucru este că am o familie minunată și mă înțeleg foarte bine și cu soția și cu băiatul. În rest, sincer acum, dacă am 100 de lei în buzunar sunt fericit, dacă am numai cinci, sunt la fel de fericit! Nu sunt un om bogat, sunt un om fericit! Pentru mine, personal, în tot ceea ce am făcut, familia a fost alături de mine. Au aceleași merite ca și mine”, a declarat Mihai Leu pentru sursa mai sus-menționată.


Despre perrioada de pandemie, Mihai Leu a spus: ”N-a fost pentru nimeni o perioadă plăcută, dar până la urmă trebuie să accepți realitatea. Este bine că s-a mai potolit nebunia. Sperăm să fie bine în continuare. Am avut Covid, dar, din fericire, nu am avut simptome, dacă nu-mi făceam testul nu știam că am. În general am respectat restricțiile, când mi s-a spus să stau în casă, chiar dacă nu mi-a plăcut, am stat. Am făcut vaccinurile toate trei. Le-am făcut fiindcă știam că e spre binele meu. Și soția mea l-a făcut, și băiatul”.

 

citește și...