Amănunte neștiute din viața lui Mihai Leu. ”Nu a venit niciodată la un meci de box”

06.06.2021, 14:29
Amănunte neștiute din viața lui Mihai Leu. ”Nu a venit niciodată la un meci de box”
Amănunte neștiute din viața lui Mihai Leu. ”Nu a venit niciodată la un meci de box”

Mihai Leu a făcut dezvăluiri din viața sa. Acesta a povestit că mama sa nu a fost la niciun meci de box de-al său.

Mihai Leu, în vârstă de 52 de ani, s-a făcut cunoscut ca pugilist, fiind campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări.

Ulterior, Mihai Leu început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în anul 2003.

Mihai Leu: ”Avea un album în care avea tăiate din ziare toate articolele care apăruseră despre mine”

Mihai Leu a povestit, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, că mama sa nu a fost la niciunul dintre meciurile sale de box. Cu toate acestea, mama lui Mihai Leu a fost foarte mândră de fiul ei.

„Nu a venit niciodată la un meci de box și când am insistat a venit la sală, dar în momentul în care eu am intrat în ring ea a ieșit din sala. Eu am fost de mic plecat foarte mult, făcând sport de performanță. Ce țin minte așa, toți colegii ei în momentul în care îi întâlneam, indiferent dacă înainte să plec în Germania sau după, îmi povesteau cât de mult povestea mama despre mine. Știu că a suferit foarte mult și spre exemplu chiar dacă nu a venit niciodată la meci, avea un album în care avea tăiate din ziare toate articolele care apăruseră despre mine de când aveam 12 ani”, a spus Mihai Leu, potrivit spynews.ro.

„Mama era așa o persoană foarte liniștită așa, foarte calmă, totdeauna a fost și foarte apropiată de noi. Nu i-a plăcut boxul și niciodată nu i-a plăcut ca eu să fiu în ring și să mă vadă, dar cu toate astea niciodată nu a spus să nu facem box”, a adăugat celebrul sportiv.

citește și...