Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Care au fost primele cuvinte rostite de pilot

27.01.2022, 11:40
Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Care au fost primele cuvinte rostite de pilot
Daniel Onoriu, în stare critică. Apelul făcut de familie

Daniel Onoriu s-a trezit din comă după 55 de zile în care a fost inconștient. Mătușa lui, Estera Onoriu, a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat după ce a deschis ochii prima dată. „A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă”. Care a fost prima întrebare pusă de pilot.

Daniel Onoriu se află internat la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost tratat și până acum. În vârstă de 43 de ani, pilotul de raliuri este nepotul celebrei Gabi Luncă, decedată de covid în 2021.

Care a fost prima întrebare pusă de pilot

Prima întrebare pe care i-a pus-o unei asistente medicale. după ce a ieșit din comă, a fost legată de timpul în care a stat în comă, semn că realiza că se află în unitatea medicală de mai multă vreme.

„A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?»”, a spus Estera Onoriu, mătușa pilotului de raliuri, la Prima TV.

Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Când s-a întors în țară, pilotul s-a simțit rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă, unde a suferit încă o operație.

Pe 13 ianuarie, Isabela Onoriu, soția pilotului, a transmis că acesta a ieșit din comă, după aproape o lună și zece zile.

Soția lui Daniel Onoriu îl acuză pe medicul din Turcia care l-a operat pe pilot

” (…) Am fost la Daniel și am stat cu el 10 min! La un moment, m-am rugat și am plâns, în gând, iar tensiunea lui a crescut. M-am speriat. (…) Asistenta mi-a zis ca ma simte!”, a mai povestit Rebeca Onoriu.

În decembrie, Isabela, soția lui Daniel Onoriu l-a acuzat pe medicul din Turcia care l-a operat pe nepotul lui Gabi Luncă. Femeia l-a numit “criminal”.

“Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic. După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, spunea, la momentul respectiv, Isabela Onoriu.

 

citește și...