Mihai Găinușă, critici dure la adresa lui Șerban Huidu: “Arogant, neparolist și coleric“. Ce spune vedeta despre Mircea Badea

17.12.2021, 18:37
Mihai Găinușă, critici dure la adresa lui Șerban Huidu: “Arogant, neparolist și coleric“. Ce spune vedeta despre Mircea Badea

Mihai Găinușă a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Omul de televiziune a făcut declarații suprinzătoare în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV. Vedeta de radio a răspuns celor mai picante întrebări puse de Cătălin Măruță . Omul de televiziune l-a criticat dur pe Șerban Huidu, dar și pe Andreea Mantea, Andreea Tonciu sau Mirela Vaida.

Mihai Găinușă a prezentat ani buni „Cronica Cârcotașilor” alături de Șerban Huidu, la Prima TV. În urmă cu șapte ani .

Mihai Găinușă a fost în urmă cu puțin timp invitat la ediția cu sosurile picante ale lui Cătălin Măruță. Vedeta nu a mâncat niciun sos picant și a preferat să răspundă la toate întrebările. Vedeta de radio l-a criticat dur pe fostul coleg de la Cronica Cârcotașilor, Șerban Huidu, susținând că este o persoană arogantă, colerică și cu izbucniri nejustificate.

Mihai Găinușă, critici dure la adresa lui Șerban Huidu

Mihai Găinușă a ales să enumere trei defecte ale fostului coleg, Șerban Huidu. Acesta a spus că este: “Arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului. Cu izbucniri uneori nejustificate”.

Mihai Găinușă a acceptat  să dea trei „nume care nu au ce căuta în TV sau radio”. Întrebat care sunt trei persoane din televiziune care sunt lipsite de talent în rolul de prezentator, Mihai Găinușă a spus:

Trei persoane care nu au ce căuta în TV sau radio, în viziunea lui Mihai Găinușă

“Andreea Mantea, Andreea Tonciu și Mirela Vaida”. (…) “La câți dușmani am, ce mai contează alti trei“, a spus Mihai Găinușă.

O alta întrebare l-a provocat pe Mihai Găinușă să spună cu cine ar vrea să facă emisiune timp de 5 ani, iar vedeta radio i-a menționat pe Mircea Badea și Oana Zavoranu.

Mihai Găinușă: “Aș realiza emisiune cu Mircea Badea“

Cu Mircea Badea. Este singurul cu care m-aș putea înțelege. Și Oană Zăvoranu. Nu Dianei Șoșoacă. Nu poți lucra cu cineva care te poate sabota.

 

Mihai Găinușă a revenit la o pasiune mai veche: radioul. În prezent, Mihai Găinușă lucrează la Național FM. El are o emisiune în fiecare dimineață, de la 7.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv. Cei doi moderează emisiunea intitulată „Matinal efervescent”.

citește și...