Ce meserie a avut Mihai Găinușă înainte de a deveni cunoscut. ”Nu ştiam să fac nimic”

17.05.2021, 14:18
Ce meserie a avut Mihai Găinușă înainte de a deveni cunoscut. ”Nu ştiam să fac nimic”
Ce meserie a avut Mihai Găinușă înainte de a deveni cunoscut. ”Nu ştiam să fac nimic”

Mihai Găinușă este astăzi cunoscut ca om de radio și televiziune. Însă, înainte de a deveni celebru, acesta a lucrat la o centrală telefonică.

Înainte de a deveni cunoscut la TV, Mihai Găinușă și-a câștigat existența lucrând la o centralîă telefonică, după cum a dezvăluit acesta la emisiunea „BookMedia” de la A7TV.

„Terminasem un liceu industrial de profil, de poştă şi telecomunicaţii, am fost distribuit într-o centrală telefonică unde nu ştiam să fac nimic. Patru ani de zile am luat un salariu binemeritat acolo. După care am zis că nu o să pot să-mi petrec toată viaţa într-o centrală şi am zis să fac ceva. Aveam un viitor asigurat pe vremea aceea, dar s-a văzut că era o idee greşită deoarece Romtelecomul de atunci s-a vândut. Şi foarte multă lume a fost dată afară, s-au schimbat şi timpurile, mă rog, s-a trecut la smartphone. Tehnologia a evoluat şi pentru mine a fost simplu, pentru că nu eram în ea, n-aveam nicio legătură. Dar viaţa te aruncă pe unde nu crezi”, a detaliat Mihai Găinușă, relatează click.ro.

Cine este Mihai Găinușă

Mihai Găinușă, în vârstă de 50 de ani, este un realizator și prezentator de radio și televiziune. Între anii 2000 și 2003 a realizat matinalul radio ”Cronica Cârcotașilor” la Radio 21.

Din februarie 2001 până în iulie 2014, Mihai Găinușă a scris si prezentat emisiunea TV ”Cronica Cârcotașilor” la postul de televiziune Prima TV. Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă s-au certat după ce acesta din urmă a plecat, alături de Codruţ Keghes, din echipa emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Găinușă este căsătorit cu Ioana și are doi copii, Eva și Andrei.

citește și...