Mihai Bobonete, pus în dificultate de întrebările copiilor săi. ”La unele dintre ele am răspunsuri, la unele le mai inventez”

01.09.2021, 14:19
Mihai Bobonete, pus în dificultate de întrebările copiilor săi. ”La unele dintre ele am răspunsuri, la unele le mai inventez”
Mihai Bobonete, pus în dificultate de întrebările copiilor săi. ”La unele dintre ele am răspunsuri, la unele le mai inventez”

Actorul Mihai Bobonete, în vârstă de 41 de ani,a oferit amănunte despre familia sa. Acesta a vorbit despre relația pe care cu cei doi copii ai săi, mărturisind că este uneorii pus în dificultate de întrebările pe care aceștia i le pun. ”La unele dintre ele am răspunsuri, la unele le mai inventez”, a declarat actorul.

Din 2003, actorul Mihai Bobonete este căsătorit cu Cătălina, împreună cu care are doi copii, un băiat care se numește Octavian și o fată pe nume Maria. Actorul din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, de la Pro TV, și Cătălina formează un cuplu de 25 de ani, însă s-au cununat civil abia în anul 2003. Cei doi au făcut cununia religioasă în anul 2017.

Cătălina Bobonete este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist. Cătălina Bobonete preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea și Mihai Bobonete s-au îndrăgostit din adolescență. „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că… am şi uitat cum am cucerit-o. (…) Am o relaţie destul de bună cu copiii, nevasta mă iubeşte, eu o iubesc pe ea aşa că suntem fericiţi”, declara Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva.

Mihai Bobonete, pus în dificultate de întrebările copiilor săi. ”Cele mai multe au fost în perioada 4-6 ani, iar una dintre ele a fost: Ce culoare are Dumnezeu?”

Într-un interviu pentru protv.ro, Mihai Bobonete a recunoscut că uneori a fost pus în dificultate de întrebările copiilor săi. „Da, sunt tot felul de întrebări. La unele dintre ele am răspunsuri, la unele le mai inventez, iar acolo unde nu știu… intru pe Google. Cele mai multe au fost în perioada 4-6 ani, iar una dintre ele a fost: Ce culoare are Dumnezeu? Nu mai știu ce am răspuns, dar cred că alb-albastru, că eu țin cu Craiova. După care, discuția a mers mai departe”, a spus actorul.

Mihai Bobonete a vorbit și despre cele mai importante lucruri pe care el le-a învățat de la cei doi copii ai săi: „Cel mai important lucru pe care-l învăț de la fiul meu și de la fiica mea, în fiecare zi, este că putem să fim toți oameni buni, încă de la începutul oricărei relații cu alt om. Mă învață ce înseamnă bunătatea, m-au învățat ce înseamnă să nu pui etichete și să dăruiește mai mult, ca să primești mai mult. În principiu, copiii mă învață să fiu mai bun”.

 

citește și...